FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALĂ

Borcea: "Dacă Răzvan Lucescu nu crede în calificare, să plece de la naţională!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2010 00:00

Dinamovistul Cristi Borcea e de părere că selecţionerul Răzvan Lucescu trebuie să le ceară scuze suporterilor echipei naţionale pentru că nu crede în calificare şi nu transmite un mesaj pozitiv jucătorilor săi.

"Dacă selecţionerul crede că sîntem în lumea a treia, nu are ce să caute la naţională! Ce să înveţe jucătorii de la el? Nu ştiu cum de jucătorii ăia nu pleacă să-l lase singur în vestiar. La echipa naţională trebuie să rămînă dacă el crede în calificare, dacă nu, are rost să rămînă.

Nu-mi place deloc ce văd la meciurile naţionalei. E inadmisibil să renunţi la un jucător ca Mutu. Răzvan Lucescu ar trebui să-şi ceară scuze milioanelor de suporteri care aşteaptă ceva pozitiv din partea selecţionerului", a spus Borcea la "Contraatac", de la GSP TV.

În urmă cu o săptămînă, Răzvan Lucescu declarase că în ciuda problemelor majore cu care se confruntă fotbalul nostru, el e convins că România se va califica la turneul final al Campionatului European din Polonia şi Ucraina, din 2012!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (14)
jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  02 Iunie 2010, 21:09

Nu sunt un adversar al lui R. Lucescu ,dar cred ca si-a pierdut busola si incercand sa arate ca are o personalitate puternica a ajuns sa promoveze non valori . Daca avea rezultate era ceva ,dar asa ,nu-l vad sa reziste mai mult de 1-2 luni.

 •  02 Iunie 2010, 20:23

are dreptate razvan,nu inteleg cum poate borcea sa conteste ca suntem in lumea a treia a fotbalului.nec nijmegem din ce lume e?si i-a scos din europa.deci?

sickpuppyz
sickpuppyz  •  02 Iunie 2010, 19:57
Postat de pe 02 Iunie 2010, 19:43

In calificarile la mondial a fost mai bun ca Piturca si a redresat un pic echipa. Nu inteleg de cand au devenit amicalele importante...inainte eram campionii amicalelor iar in oficiale...nimic.

tu la ce meciuri te-ai uitat? a fost maibun ca piturca? cu ce rezultate? 1-1 cu Austria? o victorie chinuita cu pescarii faeroezi? in afara de acel 1-1 norocos cu Franta care a fost un total anti-joc cu curu in poarta ce rezultate???? cate victorii a obtinut in calificari? de cand a venit asta la nationala nu se joaca nimic.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează