FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA, LUNI, 21:45, GSP.RO, TVR1

Bielorusul blînd la București » S-a decis arbitrul meciului România - Grecia

Articol de - Publicat duminica, 06 septembrie 2015 00:00

Aleksei Kulbakov, 36 de ani, va oficia partida de mîine, cu Grecia. "Centralul" acordă greu avertismente sau lovituri de pedeapsă.

Duelul de pe Arena Națională va fi oficiat de Aleksei Kulbakov, arbitru care nu se află la primul contact cu fotbalul românesc: deși nu a mai condus partide ale "tricolorilor", Steaua, CFR şi Gaz Metan au evoluat în cupele europene cu bulgarul la centru.

Dacă în 2010 CFR o învingea pe FC Copenhaga în grupele UEL (2-0), Steaua se califica în aceeași competiție după un scor identic doi ani mai tîrziu. Românii cîștigau cu Ekranas în deplasare și mergeau în grupe, partidă arbitrată de același Kulbakov. Gaz Metan a pierdut cu el la centru împotriva Austriei Viena (1-3), în play-off-ul UEL din 2011.

Mielușel printre colegi

Bielorusul e recunoscut pentru modul britanic în care își oficiază partidele. Are doar 5 penalty-uri acordate și o medie de 1,5 cartonașe galbene pe meci în toate partidele internaționale, o cifră foarte mică în comparație cu prestațiile altor arbitri. Argumente care ar putea avea ca rezultat un joc deschis și cursiv în partida contra elenilor.

69de meciuri internaţionale a bifat Kulbakov în toată cariera

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sibman
sibman  •  06 Septembrie 2015, 10:46

Esti praf Culea. Ia uite aici la o minima informare. Alexey Kulbakov born 27 December 1979 in Gomel is a Belarusian football referee. Ia sa vedem te stii la tradus?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close