FOTBAL  »  NATIONALA  »  DINAMO

Căpitanul ”cîinilor” e mîndru că a anihilat supervedetele Argentinei: "Încă nu l-aţi văzut pe adevăratul Dragoş Grigore!"

Articol de - Publicat vineri, 07 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 martie 2014 22:36

Stoperul roş-albilor e convins că evoluţiile sale vor fi tot mai bune şi speră să prindă dueluri de vis şi la un turneu final.

Dragoş Grigore, 27 de ani, traversează cea mai fastă perioadă a carierei sale. Este căpitanul lui Dinamo, a marcat în derby-ul din Ghencea contra rivalei de-o viaţă şi a avut o evoluţie extrem de apreciată în amicalul cu Argentina, fiind considerat unul dintre cei mai buni oameni de pe teren.

Deşi a primit laude din toate părţile, Dragoş rămîne cu picioarele pe pămînt şi spune că trebuie să păstreze acest nivel în continuare pentru familia sa, pentru echipa de club şi pentru suporteri.

- Dragoş, cum a fost împotriva Argentinei, emoţii mari?
- Emoţii normale, să ştii! Doar aşteptările poate că au fost mai mari... Să dai piept cu cei mai mari fotbalişti ai planetei visezi de cînd te apuci de fotbal, pentru mine a fost un vis împlinit.

- Ce ai gîndit cînd ai păşit pe gazon?
- Mi-am spus că e un simplu meci în care trebuie să fac ce ştiu mai bine, fără să mă gîndesc la numele adversarului din faţa mea.

- Piţurcă te-a felicitat?
- N-am purtat nici o discuţie personală cu selecţionerul, a discutat cu toţi în vestiar, ne-a felicitat, cum era şi normal.

- Cărui fapt se datorează evoluţiile tale tot mai bune?
- Nu ştiu, eu mă pregătesc mereu la fel de bine, dau totul la fiecare antrenament şi în fiecare partidă. Tot ce-mi doresc e să o ţin tot aşa. Eu merg pe principiul că nu trebuie să fii mulţumit niciodată cu ce ai realizat, totdeauna trebuie să-ţi doreşti tot mai mult. Doar aşa poţi progresa, iar eu simt că pot fi chiar mai bun! Cel mai important este să-mi mulţumesc familia, apoi echipa care mă plăteşte şi suporterii.

- Cine ţi-a pus cele mai mari probleme miercuri seara?
- N-aş vrea să nominalizez un singur adversar, să nu se supere ceilalţi pe mine cînd or citi interviul. Glumesc, desigur... Cînd îi ai în faţă pe Messi, Higuain sau Aguero, pericolul poate veni chiar de oriunde. Ca să nu fii copleşit, e important ca atunci cînd păşeşti pe teren să îi priveşti pe toţi ca pe nişte simpli jucători şi nu ca pe nişte magicieni de la Barcelona, Napoli sau City. Îmi doresc din tot sufletul să am astfel de adversari şi la un turneu final!

Probleme cu gazonul
Finanţatorul Ionuţ Negoiţă a vorbit despre impasul în care se află echipa sa, legat de terenurile de antrenament, care sînt puse în pericol de vremea urîtă. "Plouă, iar terenul e moale. Aţi văzut cum a fost şi pe Naţional Arena. S-au băgat sute de mii de euro în gazon şi sute de milioane de euro în stadion, iar terenul e tot prost! Cît despre Dinamo, la Săftica e o problemă de drenaj, pe care o vom rezolva în primăvara aceasta. În Ştefan cel Mare nu ne putem antrena deoarece terenul trebuie păstrat pentru meciurile oficiale", a spus Negoiţă pentru prosport.ro.

7 este nota GSP primită de Grigore după meciul cu Argentina, a doua cea mai mare după Pantilimon, notat cu 8

"Saltul meu valoric este şi urmarea pregătirii excelente pe care o face Flavius, atît în plan fotbalistic, cît şi în cel psihologic" (Dragoş Grigore, fundaş Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
bamse1901
bamse1901  •  13 Martie 2014, 11:02

ar fi cazul sa devii si tu fotbalist

florinbogdy22
florinbogdy22  •  07 Martie 2014, 19:01
Postat de terminatorul3 pe 07 Martie 2014, 10:40

Cand joaca in UCL ?

cand intri tu inapoi la origini kakatule, adica la ma-ta in pizduloaie?

vasy86le
vasy86le  •  07 Martie 2014, 18:11
Postat de redarrow pe 07 Martie 2014, 10:02

nu il confunda nimeni - torje a bocit prima, iar apoi celalalt a ramas cu bluza umflata. se vede si pe filmare cum messi spune ca ii pare rau dar l-a promis la aia mica ce plangea

Ce vroiai ma sa zica messi? Nu ti-l dau ma tarane ca i-am promis tricoul lui torje? logic ca a zis " imi pare rau, i-am promis tricoul lui torje"

Vezi toate comentariile (13)
Comentează