FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA 1-1

Căpitanul echipei naţionale se teme după meciul cu Ungaria: "Sper să nu avem probleme"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 octombrie 2014 22:45

Răzvan Raţ, căpitanul echipei naţionale, se teme ca UEFA să nu interzică spectatorii pentru următoarea partidă de pe teren propriu a României.

"Echipa Ungariei a fost inexistentă pînă la momentul golului. Am fost poate puţin forţaţi de adversar să ne retragem. Ne-am stricat puţin calculele. Trebuie să mergem şi să cîştigăm în Finlanda. Avem mari şanse să întîmpinăm probleme după ce s-a întîmplat în tribune.

N-am avut timp să văd dacă se bate cineva în tribune. Atmosfera a fost exact aşa cum ne aşteptam. Sper să nu avem probleme şi să jucăm cu fani în tribune la meciul cu Irlanda", a spus Răzvan Raţ.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Octombrie 2014, 08:52

la ce haos si incidente grave au fost, nu cred ca scapam cu stadionul nesuspendat.

lumpy666
lumpy666  •  11 Octombrie 2014, 23:59

S-a adeverit de ce mi-a fost frica:FINLANDA-GRECIA:1-1,Finlanda intra in JOC "TOCMAI ACUM" cand NOI urmeaza sa jucam cu EI la HELSINKI! -SA vedeti acum ATMOSFERA CALDUROASA in HELSINKI ce o sa ne astepte acolo dupa succesul lor din ziua de azi! -INCURCATA rau de tot GRUPA:Irlanda de N:6 pct,Finlanda 4 pct,RO 4 pct,HUN 1 pct,GRE 1 pct FEROER.ISL 0 pct! -SURPRIZA serii totusi NU vine din BUCURESTI=TOT NU SUNTEM NOI "CEI MAI PENIBILI din EUROPA" dupa RO-HUNGARY: 1-1,surpriza vine din Polonia-Germania:2-0 golurile au fost marcate in MIN:51' si 88'!!!!ACHTUNG ACHTUNG HER JOACHIM LOW....!!!!!!!!!!!!!

daculliber
daculliber  •  11 Octombrie 2014, 22:50

Pai asa si meritati, ba Rat! Sa jucati fara spectatori, singuri singurei...Nu meritati, gloabelor, asa un public! Ne-ati facut iar de ris, ratatilor!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează