FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, SÎMBĂTĂ, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE TVR 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Căpitanul naţionalei îşi avertizează colegii: "De asta avem nevoie pentru a lua cele trei puncte"

Răzvan Raț
Răzvan Raț

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 octombrie 2014 14:29

Căpitanul anunţat pentru partida cu Ungaria, Răzvan Raţ, a spus de ce au nevoie "tricolorii" pentru a obţine cele trei puncte din meciul cu vecinii noştri.

"Avem aşteptări mari de la acest meci. Ne dorim să continuăm cu o altă victorie, după startul avut în Grecia. Vom încerca să vorbim mai multe pe teren. Voi trăi acest meci la aceeaşi intensitate ca şi cum aş trăi meciul cu Finlanda, acelaşi lucru l-am simţit şi înaintea partidei cu Grecia.

Mă simt onorat de fiecare dată cînd port banderola. Ungaria îşi joacă una dintre ultimele şanse aici. Cred că avem nevoie de mult calm şi să fim precauţi pentru a cîştiga. Sper să nu primit gol din faze fixe. Vom analiza şi meciul cu Irlanda, dar cred că nici un meci nu seamănă cu altul", a spus Răzvan Raţ.

Partida dintre România şi Ungaria se va juca sîmbătă, de la ora 19:00, în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Octombrie 2014, 23:17

ungaria nu joaca deloc una din ultimele sanse, bai razvane. joaca una dintre sanse. ca si romania. si cam atat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează