FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Căpitanul naţionalei României, criticat aspru de un fost internaţional: "A păcălit fotbalul! N-a arătat nicăieri că e valoros"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 21:58

Fostul internaţional român Marcel Răducanu l-a criticat dur pe Ciprian Marica, despre care crede că a păcălit fotbalul, în schimb îl laudă pe Alexandru Maxim. 

"Marica nu a dovedit nici la Stuttgart, nici la Schalke că este un jucător de valoare mare. Băiatul ăsta a păcălit fotbalul. Nu a fost constant. Nu a tras mai mult la antrenamente, nu i-a arătat antrenorului că vrea să joace. Nu ştiu cum de a prins să joace la nea Mircea Lucescu.

Lui Maxim nu ai voie să-i ceri să facă alunecări, să vină să recupereze mingi. Pentru că nu ar mai avea suflu în faţă. Maxim merită tricoul cu numărul 10 la echipa naţională”, a spus Răducanu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (187)
rozu
rozu  •  12 Septembrie 2014, 17:46

asta i'o baga printre picioare si gascanului! si gicu a fost cel mai mare jucator roman! sa traiesti, marcele! 100 de ani fara reparatii! boier in teren, boier in viata de toate zilele... respect!

nicolas.p
nicolas.p  •  12 Septembrie 2014, 17:32

Din pacate Marcele ai mare dreptate in privinta lui Marica ,care ca si Mitea s-au nascut talente si au murit promisiuni, sau invers ,nu stiu cum este corect...cred ca sunt fotbalisti mai putin talentati decat el care au reusit datorita ambitiei si dorintei de a fi mereu acolo sus...avem o lista extrem de lunga de asemenea talente care nu au aratat nimic pana la urma...aici este marea problema a fotbalului nostru...si numai in fotbal...

neludum
neludum  •  12 Septembrie 2014, 17:01
Postat de thereem pe 12 Septembrie 2014, 16:24

bravo lui ca il cunoaste lumea in dortmund. Eu cand intreb cine e.....intreb cu ce a ajutat el echipa natioanala a romaniei. La cate turnee ne-a califical marcet raducanu? Marica ne-a tras in spate ca sa ne calificam la cel mai recent turneu la care am fost noi. Si Marica ne trage echipa dupa el,ca noi alt atacant nu avem. Vorbim despre impact la echipa nationala,nu ca il cunoaste lumea pe strada pe marcel raducanu. Si pe tine te cunoastea lumea la tine in cartier. Asa si?

Sa spui ca Marica trage ceva , in afara de Gina Pistol ,inseamna sa ai curaj si putin tupeu ! Când ai idol pe Marica insaeamna ca n-ai vazut prea mult fotbal ,poate varsta ,nu este o vina asta ! Când jucau Marcel R.,Dobrin sau Balaci ,nu ajungeau la turneele finale ,echipe mari,nu ca noi pentru ca nu se calificau decat 8 , 4 la euro in 72 .iar la CM 16 ,si totusi ne calificam Învingând Italia,,Suedia,Cehoslovacia ,toate intr-o grupa chiar,Anglia.Acum daca ne calificam in 16-imi la Mondiale (1998) e mare performanta ! Iar cu marile echipe spunem ca nu ne putem compara acum ! E bine sa fii mai documentat când comentezi pe altii !

Vezi toate comentariile (187)
Comentează