FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ce le-a zis Viorel Moldovan jucătorilor după 0-8 cu Germania » Prima reacţie a antrenorului: "Ce să fac, să mă împuşc?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 21:38

Antrenorul naţionalei U21 a României, Viorel Moldovan, îşi cere scuze în faţa românilor după umilinţa cu Germania, 0-8. 

"E greu împotriva Germaniei să începi cu handicap. Am luat golul ăla în primele secunde şi am căzut. Nu ne-a ieşit nimic. Nu i-am blocat deloc. Mă aşteptam la mai mult de la băieţii mei. Am rămas uimit de naţionala lor. Nu degeaba domină fotbalul şi sînt campioni mondiali.

Am trecut de la extaz la agonie. Am bătut toate recordurile, de la revenirea incredibilă cu Muntenegru, la dezastrul cu Germania. Eu îmi cer scuze în numele băieţilor.

Nu trebuie să-i distrugem. I-am şi certat, le-am dat şi sfaturi, le-am zis că trebuie să se pregătească mai bine la echipele de club.

Poate că eram puţini euforici, dar am revenit cu picioarele pe pămînt. Am mari aşteptări de la echipa asta. Mă uitam la staff-ul nemţilor, care numără 25 de persoane, cîte una pentru fiecare jucător.

Cînd coborau din autocar, nu se mai terminau. E ceva incredibil! Ce să fac acum? Să mă împuşc? Am pierdut şi gata, mergem înainte", a spus Moldovan la DigiSport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (27)
bamse1901
bamse1901  •  11 Septembrie 2014, 15:32

nu sa te impusti, dar sa te gandesti serios la demisie, mai ales daca o mai gafati inca odata

laurentiucat
laurentiucat  •  11 Septembrie 2014, 14:12

astia s-au crezut brazilia sau ce?

ricco
ricco  •  11 Septembrie 2014, 08:10

Ca sa iei gol IN PRIMELE SECUNDE ale meciului, inseamna ca desi FIZIC au intrat pe teren, CU CAPUL ERAU INCA IN VESTIAR sau mai rau... inca se mai aflau PRIN BARURILE PE CARE LE FRECVENTASE CU CITEVA ZILE INAINTE!!!... punct si... doamne ajuta-ne 'pre noi' pentru ca sintem tare pacatosi... ha, ha, ha,... si hi, hi, hi,...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează