FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUSŢINERE

Cel mai aprig susţinător al lui Adrian Mutu pentru convocarea la "naţională": "Victor Piţurcă ar trebui să înceapă echipa cu el!"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 11 august 2014 20:26

Forma bună în care este Adrian Mutu în acest moment a împărţit lumea fotbalului în două. Unii consideră că fotbalistul Petrolului ar trebui să fie convocat la echipa naţională, iar alţii sînt împotriva acestei idei.

"Briliantul" are însă un susţinător aprig în ceea ce priveşte convocarea la echipa naţională în persoana antrenorului Petrolului, Răzvan Lucescu, cel care crede că Victor Piţurcă ar trebui să înceapă echipa cu Mutu.

"Pentru mine nu e nici o surpriză această formă a lui Mutu. El este un talent uriaş. Are o motivaţie extraordinară. N-ar fi de mirare să mai joace şi de la anul. E meritul lui că intră foarte motivat în teren. Mutu ar trebui convocat la echipa naţională. Mai mult decît atît, echipa ar trebui să se înceapă cu el", a declarat Răzvan Lucescu la Fanatik Show.

"Mergem înainte cu Piţurcă sau preferi pe altcineva?" - VOTEAZĂ în sondajul de AICI

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (20)
madskills
madskills  •  12 August 2014, 09:17

ba voi ati luat-o razna cu mizeria asta de site. In ce tara civilizata se cenzureaza cuvantul. ci.o.ar.a?? F.uu.tu.va-n gura de pacalici, nici macar nu l-am folosit in sens peiorativ, e o zicala veche de cand haul in limba romana. Vai de voi ma, sper ca odata cu Voiculescu sa dispara si mizeria asta de fituica.

madskills
madskills  •  12 August 2014, 09:13

E o vorba din popor (fara alte aluzii): orice cioara isi lauda puiul

alexzece
alexzece  •  11 August 2014, 23:51
Postat de tiberiu33 pe 11 August 2014, 22:13

du-te bah in plm si tu si piturca ...este mai bun dodel nu ? .

Nu e bun handicapatule nici Dodel,cine mmamei tale a spus asta?Fa-ti bah un bine si impusca-te,retardule.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează