FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, DUMINICĂ, 21:45, GSP.RO ȘI TVR 1

Chiricheș în pericol » Fundașul lui Napoli acuză probleme la genunchi, iar Daum nu știe dacă îl va putea recupera pentru partida cu Muntenegru

Articol de , - Publicat vineri, 02 septembrie 2016 00:00

Încă o veste îngrijorătoare din cantonamentul "tricolorilor" de la Mogoșoaia.

Ieri dimineață, la singurul antrenament al zilei, Vlad Chiricheș n-a mai ieșit pe gazon, ci a rămas la cabinetul medical împreună cu doctorul lotului, Laurențiu Oproiu. Este a 5-a problemă de sănătate cu jucătorii pe care o are Christoph Daum înainte de debutul său pe banca tehnică a României, după forfaitul lui Tătărușanu și Toșca, precum și accidentările mai ușoare acuzate de Claudiu Keșeru și Florin Andone.

Entorsă de genunchi?

Chiricheș a participat normal la întregul antrenament de miercuri, problemele sale apărând în seara aceleiași zile. Selecționerul este mai îngrijorat decât a lăsat să se vadă la conferința de presă de ieri, unde a anunțat că "nu știu ce se întâmplă cu el, dar acuză o accidentare la genunchi și deocamdată l-am oprit de la antrenamente. Urmează un tratament pentru 24 de ore, după care vom vedea dacă va putea să fie apt pentru meciul de duminică".

Surse apropiate echipei naționale susțin că ar fi vorba despre o entorsă de genunchi, șansele fundașului de a fi recuperat pentru partida cu Muntenegru fiind destul de mici. Ieri, Chiricheș urma să facă un RMN pentru a se vedea mai exact care este starea sa.
Keșeru și Andone aproape refăcuți

În schimb, ceilalţi doi fotbaliști cu probleme, Claudiu Keșeru și Florin Andone, sunt aproape complet refăcuți. Ieri, Keșeru a făcut tot programul, fiind, conform lui Daum, "la 90 la sută din potențial", iar atacantul a fost menajat puţin doar la exercițiile mai intense, el urmând să revină la pregătirea normală astăzi.

Îl preferă pe fundașul Astrei

Dacă Vlad Chiricheș nu va putea fi recuperat, cel mai probabil în locul său va juca stoperul celor de la Astra, Cristi Săpunaru, care ar urma să facă cuplu în centrul defensivei cu Dragoș Grigore.

Cum ar putea arăta România cu Muntenegru

S. Lung jr - Mățel, Săpunaru, Dr. Grigore, St. Filip - N. Stanciu, Hoban, Chipciu (Maxim) - Ad. Popa, Fl. Andone (Keșeru), B. Stancu

"În acest moment cunosc șapte sau opt dintre titulari, dar sunt posturi unde nu am luat o decizie definitivă. Nu mă plâng, caut soluții. Dacă va lipsi un jucător important, sunt sigur că cine va intra în locul lui își va face treaba, pentru că toți sunt foarte motivați"
Christoph Daum, selecționer România

Vizitați de Pintilii

Unul dintre marii absenți din lotul României pentru partida cu Muntenegru, stelistul Mihai Pintilii a ajuns ieri la Mogoșoaia, însoțit de fiul său, pentru a-i vedea la lucru pe "tricolori". În cârje, după operația suferită în urmă cu două săptămâni, fotbalistul a urcat în tribune, iar la finalul ședinței de pregătire a discutat cu colegii de la lot, dar și cu selecționerul Cristoph Daum.

Liber până la cină

Inițial, după-amiaza de ieri era rezervată vizitei membrilor de familie ai jucătorilor în cantonamentul de la Mogoșoaia. În urma discuțiilor cu fotbaliștii, Daum a schimbat puțin lucrurile, el acordându-le câteva ore libere "tricolorilor", care au ieșit de la baza de la Mogoșoaia de la ora 14:00, pentru a se întâlni cu soțiile, prietenele și copiii. Cum cina era programată pentru ora 20:00, fotbaliștilor li s-a spus să revină în cantonament până la ora 19:30.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează