FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONCLUZIILE TRIALULUI DE LA MOGOŞOAIA

“Cine-i ia locul lui Silvică?!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2010 00:00

Emil Săndoi are dificultăţi în a-i găsi un înlocuitor lui Silviu Lung jr. în viitoarea “naţionaă” de tineret a României.

Pentru a-i descoperii pe viitorii Silviu Lung, Torje şi Liviu Ganea, selecţionerul Under 21 a organizat un trial, în perioada 6-9 decembrie, la Mogoşoaia. În urma celor trei jocuri-test, disputate marţi, miercuri şi joi, în care au fost testaţi peste 60 de jucători din Liga I şi a II-a, s-a tras o concluzie îngrijorătoare.

Candidaţii: Pena şi Drăghia
“Va fi greu să acoperim locul lăsat gol de Silviu Lung, care a depăşit vîrsta permisă la acest nivel”, spun cei din staff-ul “tricolorilor” mici. Principalii candidaţi la un post de titular sînt Alexandru Pena (AS Roma) şi Andrei Drăghia (Rapid II, foto dreapta). Primul evoluează la Primavera, în Italia, iar al doilea este doar al patrulea goal-keeper al giuleştenilor.

Testat şi el în partida de joi, Adrian Viciu (Sportul) a dezamăgit, el gafînd la două dintre golurile primite. O altă variantă pentru Săndoi ar fi Dinu Moldovan (Espanyol), portarul care a suferit miercuri o accidentare în zona genitală.

După Tătăruşanu şi Pantilimon
Emil Săndoi nu se află la primul schimb de generaţii în poarta “naţionalei” Under 21. Înaintea preliminariilor trecute, a fost nevoit să le găsească înlocuitori lui Tătăruşanu şi Pantilimon, goal-keeperii cu care a atacat calificarea la Euro 2009. Atunci, pe lîngă titularul Silviu Lung jr., tehnicianul l-a convocat şi pe stelistul Cezar Lungu. Al treilea apărător al buturilor a fost rapidistul Cătălin Straton, care n-a bifat însă nici un joc oficial.

Rîpă şi Alexe mai pot juca la tineret
Din precedenta generaţie, mai sînt doar cîţiva care au drept de joc şi în viitoarele preliminarii, ce vor fi stabilite în urma tragerii la sorţi de pe 3 februarie 2011: Rîpă, Alexe, Răduţ, Grozav. Alături de aceştia, Săndoi i-ar mai putea convoca pe Alibec, Stoian şi Suciu.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
footballfaan
footballfaan  •  12 Decembrie 2010, 19:05

mai portaru ala are 16 ani ... cum draq sa bagi la nationala u21 un portar de 16 ani?

raducallin
raducallin  •  12 Decembrie 2010, 18:29

si silvica pe al cui loc il ia?ca muia aia de piturca insista cu depasitul ala de stanca

raducallin
raducallin  •  12 Decembrie 2010, 18:27

Pai nu scriati voi de portarul ala din B cautat de Chelsea si Manchester ?Chiar asa de ignorant e Sandoi?Asa e in Romania ,valorile ni le apreciaza strainii...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează