FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA

Claudio Ranieri anunţă că Grecia va juca în continuare defensiv: "N-am timp să schimb nimic contra românilor"

Articol de - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 21:34

Italianul spune că "voi renunţa la tactica defensivă după 7 septembrie. Vom întîmpina România cu strategia folosită de Fernando Santos"


Demis de AS Monaco, fiind despăgubit cu 4,5 milioane de euro, Claudio Ranieri a devenit imediat selecţionerul Greciei. Antrenorul, 62 de ani, a semnat un contract valabil pînă în 2016, cu două milioane salariu total. Va locui la Monte Carlo şi va călători săptămînal la Atena.

Le spune elenilor că "în viitor, voi modifica strategia echipei. Voi renunţa la tactica defensivă. Mie îmi place jocul în viteză, cu verticalizări, nu acest 4-5-1 folosit de Santos".

Dar tot Ranieri afirmă în Gazzetta dello Sport: "Meciul contra românilor, debutul meu, vine prea repede, pe 7 septembrie. Şi n-am timp să schimb nimic. Vom întîmpina România la Atena ca şi pînă acum. Cu un joc închis, stăm în apărare şi aşteptăm contrele. Chiar dacă nu e stilul meu".


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
redsef2005
redsef2005  •  05 August 2014, 15:19

Stai liniştit, bre nea Claudio, că poţi să joci ce vrei, cum vrei şi cu cine vrei, când face Piţi selecţia şi primul 11 la adversar nu ai cum să nu câştigi decât dacă uiţi să trimiţi echipa pe teren! Numai barbut nu te băga să joci cu Satana, că pleci acasă numai în izmene şi dator vândut... La fotbal însă nu ai cum să ai probleme, serios vorbind!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Iulie 2014, 14:38
Postat de bertino pe 31 Iulie 2014, 12:14

Bulanu' lu' nea Pitzi loveste din nou. Cu asta antrenor, grecii nu au nicio sansa impotriva noastra

aia si fara antrenor tot la fel joaca. asta e stilul lor. de zeci de ani, iti spun eu cu siguranta.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Iulie 2014, 14:37
Postat de hefaist0s pe 31 Iulie 2014, 09:51

Ei, intre timp se va uita probabil la meciul tur de la baraj si se va razgandi. Cum sa te aperi impotriva unor simulacre de fotbalisti?

vorbesti prostii. au un lot de vreo 2 ori mai valoros decat al romaniei. dupa cotele de piata. (cca 55 mil euro VS aprox. 92 mil euro).

Vezi toate comentariile (9)
Comentează