FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, 15 NOIEMBRIE, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE RTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Claudiu Keşeru vrea cu orice preţ să ajungă la Mondial: "Merg pe jos pînă în Brazilia!"

Keşeru a debutat pentru naţională la 4-0 în Andorra: atît de mîndru a fost că şi-a păstrat tricoul, deşi mai mulţi copii i l-au cerut la final!
Keşeru a debutat pentru naţională la 4-0 în Andorra: atît de mîndru a fost că şi-a păstrat tricoul, deşi mai mulţi copii i l-au cerut la final!

Articol de - Publicat marti, 12 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 noiembrie 2013 19:24

Vîrful lui Bastia a descris ieri la Mogoşoaia atmosfera de la lot, spune că e în cea mai bună perioadă a carierei şi se teme de periculosul Mitroglou.

Anul 2013 a fost de bun augur pentru Claudiu Keşeru. A debutat cu gol la "naţională" în Andorra, s-a transferat în Ligue 1 şi e aproape de calificarea la primul turneu final din carieră. Ieri, la Mogoşoaia, imediat după reunirea "naţionalei", vîrful a comentat barajul. "Ne-am studiat adversarii. Cel mai periculos mi se pare Mitroglou. E într-o formă excelentă!".

"Concentraţi, intraţi în febră!"
Keşeru recunoaşte că traversează un moment prielnic. "Mă aflu în cea mai bună perioadă a carierei mele. Anul trecut eram în Ligue 2 şi acum am debutat cu gol la «naţională»!".

Fostul jucător al lui Nantes spune că "Mondialul" ar fi cireaşa de pe tort: "Merg pe jos pînă în Brazilia, numai să fiu acolo! Toată lumea încearcă să-şi ascundă emoţiile, dar această presiune ne va da aripi. Sîntem concentraţi, intrăm în febra meciului!".

9 meciuri şi un gol are Keşeru în acest sezon de Ligue 1 pentru Bastia

"Elenii funcţionează bine ca întreg. Sînt omogeni. Unde mai pui că atmosfera de acolo e incendiară! Totuşi, pe mine mă motivează asta" (Claudiu Keşeru, atacant România)

"Motivaţia financiară e zero pentru mine. Banii se câştigă şi se cheltuiesc, să participi la CM e ceva unic! Important e să intrăm în istorie" (Claudiu Keşeru, atacant România)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1745flo
1745flo  •  12 Noiembrie 2013, 10:27

va ajunge la Mondiale doar daca-l naturalizeaza grecii!:)))

bamse1901
bamse1901  •  12 Noiembrie 2013, 10:22

numai ca ai mult de inotat.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Noiembrie 2013, 10:21
Postat de ave_biancorossi pe 12 Noiembrie 2013, 09:17

dar nu trebuie deloc sa mearga pe jos ! sunt avioane cu duiumul ! sa incerce sa joace fotbal si e de ajuns ! HAI ROMANIA !

asta a fost cel mai bun din clasa la geografie cred.....ori la inot.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează