FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Clujenii de la CFR îl atacă dur pe selecţionerul Victor Piţurcă înaintea meciului cu Grecia

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 30 august 2014 13:32

Meciul cu Grecia din preliminariile Campionatului European din 2016 se apropie cu repeziciune, iar Victor Piţurcă va anunţa duminică jucătorii din Liga 1 pe care îi va chema la "naţională".

Vasile Miriuţă, antrenorul CFR-ului, l-a ironizat pe Victor Piţurcă înaintea deciziei selecţionerului în ceea ce priveşte jucătorii din Liga 1 pe care se va baza în meciul cu grecii.

"Ciprian Deac merită un loc în lotul echipei naţionale. Eu am mai spus-o, dar eu sînt antrenor la CFR, nu la naţională. Părerea mea e că la ora actuală este mai în formă decît alţi jucători convocaţi.

Probabil că el nu e convocat pentru că joacă la CFR. Dacă evolua la Steaua sau în altă parte era chemat la naţională. La fel era şi cu Gabi Mureşan. Juca foarte bine la CFR şi a prins doar cîteva partide pentru echipa naţională", a spus Vasile Miriuţă, conform stiridesport.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
cj666
cj666  •  30 August 2014, 23:18

Hai sa fim seriosi. Eu tin cu cfr, dar Deac nu cred ca e de nationala. Are talent, are tehnica dar are vid total in cap.

nea_silica
nea_silica  •  30 August 2014, 21:45
Postat de raducallin pe 30 August 2014, 16:34

Ai dreptate Godot , el vorbeste de Muresan ,cel mai rudimentar jucator care a imbracat vreodata tricoul nationalei si despre Deac care alearga ca o gaina fara cap pe teren,nici nu stie la care poarta ataca.

Doi enteligenţi pe un singur post... Vai de jurnalu' ăsta...

nea_silica
nea_silica  •  30 August 2014, 21:43

Atac dur? Unde vezi mata aşa ceva? Clujenii de la CFR? Nu draghe, antrenorul Miriuţă. Nu e declaraţia preşedintelui CFR - Mureşan, nici al altuia din staff şi nici al ex patronului. Nu mai ştiţi cum să vă vindeţi ziarul, nu-i aşa?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează