FOTBAL  »  NATIONALA  »  14 ZILE MAI SÎNT PÎNĂ LA EURO 2008

Coman şi-a luxat un deget

Articol de , - Publicat sambata, 24 mai 2008 00:00

Portarul s-a accidentat ieri, la antrenament, după un şut din apropiere al lui Marica. Primul verdict: nu e grav!

Ziua şi emoţia! După ce joi a tremurat pentru Mutu, ieşit mai devreme din antrena­ment, Victor Piţurcă a avut parte de palpitaţii şi la şedinţa de pregătire pe care a condus-o ieri dimineaţă la Mogoşoaia.

În timpul unui joc-scoală, la ca­re au participat toţi cei 24 de “tri­co­lori” aflaţi în cantonament, Dă­nuţ Coman şi-a luxat degetul mic de la mîna stîngă , după un şut pu­­­ter­­­nic ex­pediat de Ciprian Marica.

Portarul rapidist a fost luat în primire imediat de staff-ul medical, care urma să decidă dacă este nevoie de o radiografie pentru a afla gravitatea accidentării. Coman a mai avut emoţii luna trecută, după ce a căzut în cap, în timpul partidei cu Dinamo, cînd a suferit o contractură cervicală şi musculară şi două contuzii, la genunchi şi la gleznă.

9 SELECŢII are Daniel Coman, care a apărat doar un singur meci oficial, cu Belarus, 3-1, din preliminariile Campionatului European 2008.

Mutu e OK

Victor Piţurcă răsuflă uşurat! Ieri, Adrian Mu­­tu (foto) s-a pregătit normal alături de coechipierii săi. “Mutu nu are nimic. Am vorbit cu Victor Piţur­că şi ne-am liniştit”, a declarat di­rec­torul ge­ne­ral al FRF, Ionuţ Lu­pescu. “Tri­co­lorii” au astăzi un nou antrenament, iar seara vor primi liber din partea selecţio­ne­ru­lui, urmînd a reveni mîine dimineaţă în cantonamentul de la Mogoşoaia.

Renunţă la Moţi?

Joi, Victor Piţurcă a elucidat pe jumă­tate misterul legat de cei doi jucători care nu vor prinde lotul de 23 pentru Euro, nominalizîndu-l pe Ciprian Deac. Conform unor surse apro­piate “naţionalei”, celălalt fotba­list care nu va merge în Elveţia ar fi dinamovistul Cos­min Moţi. Se pare că în alegerea finală va con­ta mai mult experienţa ca “tricolor” a stelistului Sorin Ghionea.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
 •  24 Mai 2008, 10:39

Cum ba frate sa il pastrezi pe ghionea in lot si sa ii dai drumul lui Moti.Daca eram actionar la Dinamo nu mai lasam pe nimeni la nationala.Nici macar pe Lobont

 •  24 Mai 2008, 08:03

@Vakt. Prost ai mai venit pe lume stelist de k.ak.a.o care esti.

 •  24 Mai 2008, 05:54

ia uite ba, oamenii nu te lasa sa scrii Pop-onar! Poponarilor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează