FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, AZI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Confuzie în echipa Danemarcei înaintea meciului de diseară » Ce probleme are selecționerul Hareide

Getty / Guliver Images
Getty / Guliver Images

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2017 13:41

Ziarele daneze nu știu deocamdată care va fi diseară tactica lui Åge Hareide la Cluj, la partida din această seară cu România, care va începe la 21:45 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR 1.

Ekstra Bladet vorbeste de un 3-5-2. Față de varianta vehiculată inclusiv de EB în ultimele zile, 4-3-3, ar dispărea aripa dreaptă Braithwaite și ar apărea al 3-lea stoper, Bjelland.

Iar Ankersen și Durmisi, fundașii laterali, i-ar încadra pe cei 3 mijlocași așteptați, Kvist, Delaney, Eriksen. Iar Cornelius l-ar avea alaturi pe Vibe.

Cum ar arăta în 3-5-2: Schmeichel - Kjær, Christensen, Bjelland - Ankersen, Kvist, Delaney, Eriksen, Durmisi - Cornelius, Vibe

BT, din contră, păstreaza 4-3-3, dar cu o altă schimbare. Ar ieși din schemă Vibe și ar juca Schöne în fața cuplului de închizători Kvist - Delaney, iar Eriksen ar influența mai mult flancul stâng al ofensivei.

Cum ar arăta în 4-3-3: Schmeichel - Ankersen, Kjær, Christensen, Durmisi - Kvist, Delaney, Schöne - Braithwaite, Cornelius, Eriksen

Echipa probabilă a României: Tătărușanu - Săpunaru, Chiricheș, Toșca - Benzar, Marin , Pintilii, Latovlevici - Stanciu - Chipciu, Keșeru

  • România - Danemarca se joacă duminică, 26 martie, de la ora 21:45, și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dan2010
dan2010  •  26 Martie 2017, 15:50

Nu ne intereseaza problemele Danezilor, ne intereseaza ca Daum i-si face treaba bine! Si o face stredezamagirea multora!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează