FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Contra și Mutu pleacă după Radu » Dezvăluiri despre decizia de a refuza naționala: "A plâns în vestiar"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 08:54

Cosmin Contra, selecționerul României, și Adrian Mutu, managerul sportiv, vor merge la Roma pentru a discuta cu fundașul Ștefan Radu, din dorința de a-l convinge să revină la națională.

Totuși, Adrian Boingiu, selecționerul naționalei sub 19 ani, un apropiat al lui Ștefan Radu, crede că fundașul lui Lazio nu va reveni la națională. Acesta a dezvăluit că Radu a plâns în vestiar în 2008, după meciul România - Lituania 0-3, când a avut o evoluție slabă și a fost schimbat la pauză.

"Eu am reuşit să vorbesc cu Ştefan Radu după aproape 10 ani, am avut o relaţie foarte apropiată cu el. Am am ajuns în Italia am făcut tot posibilul să ne vedem. Fiind şi cu Cătălin Munteanu, cu care este foarte apropiat, am găsit o portiţă şi ne-am văzut.

Ne-am întâlnit, am fost la el acasă şi am vorbit. Şi mi-a spus: «Domn' profesor, îmi pare foarte rău. Aş fi vrut să vin. Am avut un moment în care am plâns atunci la Cluj, când au făcut cum a făcut. Din momentul ăla, am decis să ma dedic echipei de club. Pentru că aici e familia, aici sunt banii și nu pot să mă duc pe două fronturi. Am avut nişte probleme de genunchi care au trebuit să se rezolve într-un fel sau altul şi nu puteam să risc să rămân pe drumuri»", a spus Boingiu la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
mosvasile
mosvasile  •  17 Noiembrie 2017, 14:32

Radu Stefan a facut ce trebuia sa faca,pentru ca s-a prins ca nationala era afacerea personala a lui GG cu Pitzi-asa cum a declarat George Copos.In epoca Piturca si apoi Iordanescu, singura "sansa" era sa fie rezerva cine stie carui fcsb-ist!Asa a procedat si Sapunaru si asa ar fi trebuit sa procedeze si Moti si chiar Steliano, iar acum,Hanca!

kingdon
kingdon  •  17 Noiembrie 2017, 10:33

Tiriplicii astia 2 nu au ce sa caute la nationala, unul fara nicio idee de selectie, celalalt fugarit de chelsea si rupt in *** de foame. Bai penibilor asa intineriti nationala??? cu asta si cu Lobont ??? pai de ce nu il luati si pe Balaci sau Hagi sa va dea o luminoasa sau un unt pe paine?? ca oricum sunt mai buni decat tot mijlocul convocat de voi !!! vai mama voastra, nu faceti multi pureci p-aici. Burlescu v-a pus ca e in coarne cu ceilalti : ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

129425251160283
 •  17 Noiembrie 2017, 10:22

la nationala e nevoie de jucatori de contructie nu de destructie, radu asta are un joc defensiv dar nu agresiv, iar cand ii iese un assist la 30 de jocuri .....trebuie apreciat ca a stat 10 ani la Lazio dar nu ca este fotbalist ci ca este antifotbalist si e nevoie si de asa ceva ......si el o face fara sa faulteze pentru ca el permanent faulteaza insusi fotbalul .....un fotbalist faulteaza cand nu mai pote juca fotbal dar Radu nu joaca niciodata .....iar despre ce vorbeste tot ce face el e sa jigneasca Romania, auzi amesteca banii cu nationala........s-a vazut lazial si a uitat ca este din Romania ......tipic unui arivist

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close