FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 1-1

Cornel Dinu, comentariu acid după debutul lui Christoph Daum: "Propagandă ca înainte de 1989! Nu mi-a plăcut neamțul ăsta de la început"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2016 09:01

Cornel Dinu este unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Christoph Daum și n-a ratat ocazia de a-l desființa după 1-1 cu Muntenegru pe teren propriu. 

"Am jucat cu un antrenor neamţ o partitura românească. Ne-a anunţat că va juca în pressing, dar lucrurile astea de propagandă le-am trăit înainte de 1989. Nu a semănat nimic din ce am jucat cu ce a anunţat neamţul înainte, cu emfază. Eu nu am înţeles nimic din ce am jucat.

Formula de joc a fost mai mult decât păguboasă. Apărătorii centrali nu sunt de nivel internaţional. La mijlocul terenului a fost un haos organizat. Nu se poate când joci acasă să evoluezi cu un "Motan" contra unor muntenegreni puternici.

Stancu nu confirmă de câţiva ani de zile. Mai nimereşte câte un şut, aşa. Iar pe Andone degeaba îl bagi pe teren, pentru că el este un jucător de culoar şi nu avea cine să îl servească.

Totul a fost o întâmplare în jocul nostru, inclusiv golul marcat. Nouă ne rămâne speranţa. Mie neamţul acesta nu mi-a plăcut de la început, pentru că nu a fost un creator de echipe, ci a beneficiat de ceea ce s-a făcut înaintea lui.

Drama a fost că Daum nu a înţeles nimic din ce pot jucătorii români", a spus Dinu la Dolce Sport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (50)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Septembrie 2016, 23:03

Un proverb strain spune: *daca din cineva nu poti sa-ti faci un prieten ,incearca sa nu ti-l faci dusman.*...Dinu si Reghecampf nu cunosc aceste vorbe.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Septembrie 2016, 18:52

Cornel Vinu nu intelege ca Stanciu si Sapunaru au fost doi tradatori de neam si tara ...ca si el ...*** care a facut politica regimului ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

381008032088472
Valentin Cioromelea  •  05 Septembrie 2016, 18:35

Cam deranjeaza comentariile procurorului.Probabil pe stelisti sau rapidisti.Desi are dreptate de multe ori Dinu sufoca prin adevar.Scoala vietii si scoala lui Fanus Neagu supara pe cei fara simtul umorului.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează