FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cosmin Contra ar accepta să preia prima reprezentativă, dar în anumite condiţii: "Nu las Spania să vin secund la naţională!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 14:18

După plecarea lui Victor Piţurcă de la echipa naţională, mai multe nume s-au vehiculat pentru preluarea băncii tehnice a "tricolorilor", printre care şi Cosmin Contra, care a spus clar şi răspicat că-şi doreşte să fie selecţioner.

"Sînt dispus să vin la echipa naţională, dar în anumite condiţii şi cu acceptul preşedintelui lui Getafe. Pînă nu vom avea o discuţie şi nu vom ajunge la un numitor comun nu are rost să vorbim ipotetic. Sînt multe lucruri care trebuie vorbite.

Eu sînt un tip ambiţios. Am o situaţie contractuală mai specială la Getafe, sînt multe lucruri de vorbit, nu e uşor să vin în România fără să fac anumiţi paşi. Totul e o chestie de vorbit. Voinţa mea este să vin antrenor la echipa naţională. Dar atîta timp cît sînt doar zvonuri nu are rost să discutăm.

Este exclus să devin secundul lui Iordănescu. Eu vin să fiu antrenorul echipei naţionale, nu vin să fiu secundul nimănui. Nu las Spania să fiu secund la echipa naţională", a spus Contra la Dolcesport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (25)
titiduru22
titiduru22  •  18 Octombrie 2014, 05:50

Si ce-l recomanda pe Contra pentru postul de antrenor al nationalei ???

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 03:44
Postat de conasu_boeru pe 17 Octombrie 2014, 16:09

Cred ca daca nu te gandesti cumva la Lacatus, Stoichita si Dumitriu , toti ai vostri au plecat sa se roage pe covoras, asa ca sa vedem ce pot face si altii care provin din fotbalul adevarat !

justa si punctuala observatie.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 03:44
Postat de jim._.brown pe 17 Octombrie 2014, 16:17

Eu nu sunt Contra !

nu, tu esti chiar gica contra..))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează