FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

Cosmin Contra, dezamăgit de un fotbalist de la FCSB: "Îmi puneam mari speranțe în el" » Jucător-surpriză adus în locul lui

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2018 21:53

Cosmin Contra, selecționerul naționalei României, s-a declarat nemulțumit de evoluțiile lui Dragoș Nedelcu (21 de ani) și a numit un înlocuitor-surpriză.

"Mijlocul terenului este zona vulnerabilă de la echipa naţională. Îmi puneam mari speranţe în Nedelcu, dar în momentul de faţă nu este într-o formă foarte bună. Trebuie să urmăresc şi să găsesc alte soluţii. Creţu este unul dintre ei, câştigăm în talie şi în agresivitate", a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

Formă slabă

Dragoș Nedelcu nu traversează cea mai bună perioadă la FCSB, fiind luat în colimator și de patronul formației.

"Nedelcu aleargă pe lângă adversar, fuge de minge. Are 20 de ani şi nu bagă piciorul la minge. Cu eleganţa nu faci fotbal", a declarat Becali după înfrângerea cu Gaz Metan, scor 1-2. 

Mai mult, Nedelcu a fost unul dintre cei mai slabi jucători în eliminarea rușinoasă din Cupa României, 0-3 cu Hermannstadt, fiind notat cu 2. 

1,5 milioane de euroeste cota lui Nedelcu conform transfermarkt.de

29 de partide are Nedelcu în acest sezon, marcând un gol și reușind o pasă 

Cine îl înlocuiește

Alexandru Crețu (25 de ani) a fost titular în prima partidă disputată în tricoul campioanei Sloveniei, NK Maribor, formația care a participat în actuala ediție a Ligii Campionilor. Mijlocașul de 1,89 metri a fost adus în această iarnă de la NK Olimpija, în schimbul sumei de 90.000 de euro. 

315.000 de euro
este cota lui Alexandru Crețu conform transfermarkt.de

Vezi și: Cosmin Contra a anunțat stranierii pentru Israel și Suedia » O mare surpriză și două reveniri sub tricolor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
mountytoma
mountytoma  •  05 Martie 2018, 17:10

Cand li s-a spus jucatorilor ca nu conteaza rezultatul meciului cu hermannstadt, voi voiati ca Nedelcu sa isi rupa picioarele aiurea? Nedelcu este cu o clasa peste orice alt mijlocas din tara, daca toti ar pasa asa cum face el am fi intre primele echipe ale lumii!

capca1
capca1  •  05 Martie 2018, 15:58

"Nedelcu aleargă pe lângă adversar, fuge de minge. Are 20 de ani şi nu bagă piciorul la minge. Cu eleganţa nu faci fotbal", a declarat Becali după înfrângerea cu Gaz Metan, scor 1-2. Care ”înfrânegere” a fost victorie...cu 2-1, dar, pentru echipa inițialelor. Ambalajul de pește iar a dat o chiflă!

balauru48
balauru48  •  05 Martie 2018, 12:12
Postat de dansy pe 05 Martie 2018, 09:41

Toata luimea stie ca Contra e un prostanac.Nu stie nimic,decat tare si dupa ea.

Toata lumea care este tu :)) ma prostule ma

Vezi toate comentariile (13)
Comentează