FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA, 26 MARTIE, 20:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cu 4 luni înainte de tragerea la sorţi pentru CM 2014, sîntem abia în urna a 4-a valorică » Griji pentru Mondial

Lui Torje îi va fi
greu să ajungă la
CM 2014 dacă nu
urcăm imediat în
clasamentul FIFA
Foto: Alex Nicodim
Lui Torje îi va fi greu să ajungă la CM 2014 dacă nu urcăm imediat în clasamentul FIFA Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 23 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 martie 2011 10:18

"Tricolorii" au o presiune în plus înainte de Bosnia: le-au mai rămas doar cinci jocuri pentru a-şi face viaţa mai uşoară în viitoarea campanie de calificare. Deasupra noastră stau Scoţia şi Bulgaria. Meciul cu Bosnia este sîmbătă, de la ora 20:15, livetext pe GSP.ro şi este transmis de Pro Tv

Dacă la finalul preliminariilor trecute ne aflam încă în urna a doua valorică printre selecţionatele din Europa, în prezent ocupăm prima poziţie în urna a 4-a. În spatele Bulgariei şi Scoţiei.

Ce implică acest lucru? Pe 31 iulie, la tragerea la sorţi a preliminariilor CM 2014, în grupa "tricolorilor" ar putea pica trei reprezentative mult mai bine cotate. Iar şansele obţinerii unei noi calificări la Mondial după o pauză de 16 ani ar fi minime!

Bosnia stă la pîndă
Rezultatul partidei de la Zenica, precum şi cel al returului de pe 3 iunie sînt cu atît mai importante cu cît Bosnia se află pe urmele României. "Naţionala" lui Răzvan Lucescu este pe 28 în Europa, în timp ce adversarul de sîmbătă ocupă locul al 30-lea, la mică distanţă.

Punctează şi amicalele de lux
"Tricolorii" ar putea regreta faptul că în iunie şi-au programat două teste tari, în Brazilia (7 iunie, Sao Paulo) şi Columbia (11 iunie, Cali). În ierarhia coeficienţilor contează nu numai rezultatul partidelor oficiale, ci şi al celor amicale. Pe lista criteriilor de punctare se mai regăsesc şi golurile marcate şi primite.

Remiză în Bosnia: urcăm pe 37!
România ocupă locul al 52-lea în clasamentul FIFA pe luna trecută, în timp ce Bosnia se află pe 56. Un egal la Zenica urmat de o victorie cu Luxemburg, marţea viitoare, ar putea duce "naţionala" lui Lucescu jr. pînă pe poziţia a 37-a. Adică o urcare de 15 trepte!

347734-romania.jpg

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dinamir
dinamir  •  23 Martie 2011, 12:30
Postat de migaita pe 23 Martie 2011, 12:18

antrenor ca I< LUCE JR nu mai gasim nici intr o suta de ani asta e adevarat.antrenor asa slab.accept ORICe varianta inainte de el.sa dea domnu sa aibe onoare sa si dea demisia

lasa ca e mai bun jiji ca el face echipa la steaua.

migaita
migaita  •  23 Martie 2011, 12:18

antrenor ca I< LUCE JR nu mai gasim nici intr o suta de ani asta e adevarat.antrenor asa slab.accept ORICe varianta inainte de el.sa dea domnu sa aibe onoare sa si dea demisia

dejoc
dejoc  •  23 Martie 2011, 08:39

Pe langa CE 2012, ne calificam si la CM 2014 :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează