FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-POLONIA, 11 NOIEMBRIE

Cu ei ne atacă Polonia! Lotul pentru meciul cu România

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 16:52

Selecționerul Poloniei, Adam Nawalka, a anunțat cei 27 jucători convocați pentru meciul cu România de pe 11 noiembrie.

Portari: Artur Boruc (Bournemouth), Lukasz Fabianski (Swansea City), Wojciech Szczesny (AS Roma), Lukasz Skorupski (Empoli)

Fundași: Kamil Glik (AS Monaco), Maciej Rybus (Lyon), Artur Jedrzejczyk (Krasnodar), Thiago Cionek (Palermo), Igor Lewczuk (Bordeaux), Lukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Pawel Dawidowicz (Bochum), Michal Pazdan (Legia Varșovia)

Mijlocași: Jakub Blaszczykowski (Wolfsburg), Tomasz Jodlowiec (Legia Varșovia), Kamil Grosicki (Rennes), Grzegorz Krychowiak (PSG), Slawomir Peszko (Lechia Gdansk), Krzysztof Maczynski (Wisla Cracovia), Piotr Zielinski (Napoli), Karol Linetty (Sampdoria), Pawel Wszolek (QPR), Damian Dabrowski (Cracovia), Jacek Goralski (Jagiellonia Białystok), Bartosz Kapustka (Leicester City)

Atacanți: Robert Lewandowski (Bayern Munich), Lukasz Teodorczyk (Anderlecht), Kamil Wilczek (Brondby)

Pe 14 noiembrie, Polonia va juca un meci amical cu Slovenia, la Wroclaw.

Polonezii se află în grupa E a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018, alături de România, Muntenegru, Danemarca, Kazahstan și Armenia.

România-Polonia se joacă vineri, 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Superliga
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali
Superliga
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (2)
vlad007
vlad007  •  05 Noiembrie 2016, 23:37

Polonia si-a respectat foaia de parcurs pana acum. In Kazahstan au inceput bine cu doua goluri avans, dar gazdele agresive au egalat si puteau chiar produce marea surpriza a grupei. Cu Danemarca a mers totul bine, chiar peste asteptari, cu trei goluri avans prin recital Lewandowski, numai ca nordicii au revenit pe final cu doua goluri, insuficient pentru a egala. Cu Armenia a fost neasteptat si chiar dramatic. Armenii in 10 oameni din minutul 29 nu au renuntat, s-au aparat bine in prima repriza, au luat gol, de fapt autogol si pareau victime sigure. Numai ca liderul lor Pizzelli a egalat cu maiestrie si apoi in prelungiri armenii au ajuns singuri fata in fata cu portarul polonez, ratand de putin victoria si la faza urmatoare, ultima din meci, au primit gol, de fapt iarasi autogol. Per total, Polonia este una din echipele tari ale Europei acum, Lewandowski este un varf de mare clasa, secondat de Grosicki si Krychowiak, plus tanarul Kapustka de la Leicester. Si totusi apararea este vulnerabila, au luat cate doua goluri in Kazahstan si cu Danemarca, si erau sa ia alte doua goluri de la armeni. Prin urmare sunt tari, dar pot fi si surprinsi de atacanti inspirati si incisivi de care noi dispunem acum: Keseru, Andone, Ivan, Alibec, Stancu, Grozav plus Stanciu si Chipciu ca si Adi Popa si Rotariu. Avem forta ofensiva, trebuie sa ii batem la Bucuresti. Altfel, lucrurile se complica, calificarea nu ne mai apartine, desi am fost cap de serie la tragerea la sorti, macar locul 2 sa luam.

blatistu49
blatistu49  •  03 Noiembrie 2016, 19:01

na u nici o sansa le baga mortu in casa CHIRICHES

Vezi toate comentariile (2)
Comentează