FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA

Cu spectatori! » Am scăpat de porţi închise cu Ungaria, dar FRF a fost amendată de FIFA

Arena Naţională va fi plină de suporteri la meciul cu Ungaria
Arena Naţională va fi plină de suporteri la meciul cu Ungaria

Articol de - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 23:53

Federaţia va face apel, dar "tricolorii" sînt siguri că vor avea suportul publicului în tribune la confruntarea cu maghiarii, crucială pe drumul spre Rio (6 septembrie, prel. CM 2014). S-au vîndut 2.500 de pachete pentru meciurile cu Trinidad, Slovacia, Ungaria şi Turcia.

Pe 26 martie, la Olanda-România 4-0, fanii "tricolorilor" au afişat un banner cu un mesaj care a determinat UDMR să trimită sesizări la FIFA şi UEFA: "Acum, pentru o cîrpă aprinsă îl vreţi arestat, după ce atîţia ani de zile, zîmbind, aţi tolerat terorismul etnic al UDMR ca politică de stat".

Reacţia fanilor venea după ce la meciul de Liga 1 CFR Cluj-Rapid un suporter giuleştean a ars în tribune drapelul maghiar. Ieri, FRF a anunţat sancţiunea forului mondial: amendă de 22.000 de franci elveţieni, plus avertisment.

"2.500 pachete vîndute pentru 4 partide"
Sancţiunea ne face să răsuflăm uşuraţi: nu vom juca împotriva Ungariei cu porţile închise la meciul crucial din 6 septembrie. Pe site-ul biletefotbalonline.ro, pentru partida cu maghiarii, plus pentru meciurile cu Trinidad (4 iunie), Slovacia (14 august) şi Turcia (10 septembrie), s-au vîndut deja 2.500 de pachete!

Operaţiunea e deschisă pînă pe pe 1 iunie, ora 12:00, dată după care nu vor mai fi disponibile tarifele de acum, cu reduceri la pachete între 10 şi 30%. Spre deosebire de alte cazuri, în care se puteau face rezervări online neonorate ulterior, cei 2.500 reprezintă o cifră sigură: biletele sînt plătite în momentul rezervării.

"Nu e normal ca politicul să se amestece în fotbal. Cei de la UDMR au vrut să jucăm fără suporteri cu Ungaria. A fost un scop bine determinat! Mă mir că FIFA a luat în calcul plîngerea" (Mircea Sandu, preşedinte FRF, la sport.ro)

571671-bilete-nationala-vanzare.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
ddss
ddss  •  17 Mai 2013, 00:04
Postat de ultras.nationalist pe 16 Mai 2013, 02:02

Trebuie sa provocam un infern pentru jucatorii oaspeti iar maghiarii care fac deplasarea trebuie sa plece de la Bucuresti cu o amintire care sa-i tina toata viata!

Catelusule - latra la alta masa nu avem bani marunti....

ddss
ddss  •  16 Mai 2013, 23:58

Dar mama de dac cit tine puiul de dac. Nu-l poate tine ca e sobolan si iasa cu urina.....

cor_dos
cor_dos  •  16 Mai 2013, 12:34
Postat de daithi pe 16 Mai 2013, 02:10

Stadion poate vad aici mai fain ca in Ungaria. Da' omenie...?

omenia exista cat timp ungurii ne respecta! ma refer la cei extremisti, maghiarii de rand sunt de treaba.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close