FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA 0-0

Cum au evoluat ”tricolorii” cu Ungaria » Torje a fost cel mai periculos

Articol de - Publicat duminica, 06 septembrie 2015 00:00

"Tricolorii" n-au strălucit la Budapesta, însă au fost peste reprezentativa maghiară. Torje a fost cel mai periculos dintre jucători, care i-a dat emoții lui Storck în mai multe rînduri, în timp ce Tătărușanu, Papp și Grigore au întărit defensiva.

Tătărușanu - Sigur pe el, stăpîn în careu. A salvat rezultatul primei reprize și n-a avut emoții la nici un șut al maghiarilor

Papp - Și-a făcut treaba. A contribuit la faza ofensivă și l-a anihilat excelent pe Dszudszak, care n-a reprezentat nici un fel de amenințare pentru "tricolori"

Grigore - Cel mai bun fundaș. S-a impus în duelurile unu la unu și a cîștigat mai mult de jumătate din mingi în jocul aerian

Chiricheș - Imprudent. Loviturile libere obținute de maghiari în jurul careului ne puteau costa. Mai multe pase greșite, ezitări și deconectare.

Raț - L-a angajat în dese rînduri pe Torje, acțiuni consumate cu emoții pentru gazde. N-a avut probleme cu adversarul direct, dar nici nu a ieșit prea mult în evidență.

Hoban - Joc opac, nu s-a remarcat, însă nici nu a avut greșeli la mijlocul terenului.

Prepeliță - Total absent la mijlocul terenului, a jucat la alibi, ferindu-se de pase pe tot parcursul partidei.

Ad. Popa - Activ, a obținut multe faze fixe care se puteau transforma în ocazii importante pentru "tricolori".

Sînmărtean - A pierdut multe mingi, însă a creat faze pe măsură de la mijloc în sus, prin driblinguri și angajări bune în prima parte.

Torje - Incomod în flancul stîng. A fost cel mai periculos "tricolor" în prima parte și a creat cea mai mare ocazie din repriza secundă.

Keșeru - Rudimentar, a avut două ocazii, ambele din lovituri libere, dar nu a cadrat nici una.

Chipciu - Intrat în repriza secundă, și-a continuat prestația slabă de la Belfast. Nesigur, apatic, nu a ieșit cu nimic în evidență.

Budescu - S-a integrat bine în joc, înlocuindu-l pe Sînmărtean pe finalul partidei. Viu, cu dorință, însă insuficient pentru a modifica tabela.

Maxim - A jucat prea puțin pentru a contribui cu ceva.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează