FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Daum, acid la conferință » "Sunt supărat pe Anderlecht!" + De ce spune legat de Steaua: "O eroare, nu vom mai face niciodată așa ceva"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 12:39

Christoph Daum a susținut azi o conferința de presă în care a lămurit mai multe probleme. De ce l-a lăsat pe Stanciu să plece o zi pentru a semna cu Anderlecht, de ce nu a venit Niță la națională, dar și cât de gravă este accidentarea lui Keșeru sunt doar câteva dintre întrebările la care a răspuns selecționerul. 

"Nu l-am lăsat pe Stanciu să plece pentru nimeni. Doar pentru el. E foarte bine pentru el. Nu pentru Anderlecht, nu pentru Reghecampf, pentru nimeni în afară de el. Sunt foarte fericit pentru el. De asta am fost de acord ca el să plece.

E un pas uriaș pentru Stanciu. Steaua s-a comportant foarte corect. Anderlecht nu s-a comportat corect. Ei n-au făcut nimic, deși știau că jucătorul este în grija mea la națională. Dacă e să am ceva, am cu Anderlecht, nu cu Steaua. Steaua s-a comportat foarte profesionist", a zis Daum la conferință. 

...despre renunțarea la Niță: "Am făcut o greșeală pentru că am acceptat disputarea meciului dintre Steaua și Iași într-o dată din calendarul FIFA. Nu vom mai face niciodată așa ceva. E o greșeală a noastră. 

Mi-aș fi dorit să-l am pe Niță. Ieri am sunat la Steaua și am cerut să vină la noi. Dar m-am gândit la situația în care ar fi fost Steaua la meciul cu Iași. Trebuie să mă gândesc la asta mereu. În viitor nu voi mai fi de acord ca un meci din campionat să se joace în calendarul FIFA". 

...despre căpitan: "Nu am decis încă, vor fi mai mulți factori care vor stabili asta. Nu vreau să am un căpitan prieten, ci un lider. Sunt mai mulți jucători care pot face asta. Avem mai mulți jucători cu potențial de lider". 

....despre accidentarea lui Keșeru: "Trebuie să căutăm soluții permanente. Am vorbit cu toți jucătorii de la lot. Keșeru nu este în afara lotului, a avut o durere la genunchi și am preferat să-l menajăm.

E un jucător care evoluează constant și e important pentru noi. Mai sunt puține zile până la meciul cu Muntenegru. Trebuie să fim atenți".

...despre atmosferă: "Jucătorii sunt foarte motivați. Vreau să le mulțumesc pentru că sunt foarte bine. E o atmosferă fantastică. Ei fac mai mult decât le cer eu. Trebuie să le spun să se oprească. Au o metalitate fantastică".

...despre sistem: "Nu e important sistemul pe care îl vom juca, e foarte important cum jucătorii își interpretează rolul. Că va fi 4-4-2 sau 4-2-3-1, chiar nu are nici o importantă. Echipa trebuie să știe 4-5 sisteme, să fie gata să îl schimbe de la meci la meci sau chiar în timpul jocului. Trebuie să fim polivalenți și flexibili".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (17)
para.para
para.para  •  30 August 2016, 17:37
Postat de eugen76_pan pe 30 August 2016, 13:10

Neamtul a inceput prost chiar daca la final a reusit sa mai dreaga busuiocul.Jucatorii craiovei sunt liderii de drept tinand cont ca FCSB a jucat cu cei 3 sateliti ai sai;Chiajna,Viitorul si Voluntari.joaca cel mai frumos fotbal..BANCU este peste tot ce are acum liga 1

Ai uitat de Pandurii care nu e doar satelit al lui fcsb ci si pepiniera de jucatori pentru fcsb.

kwd2015
kwd2015  •  30 August 2016, 15:44
Postat de eugen76_pan pe 30 August 2016, 13:10

Neamtul a inceput prost chiar daca la final a reusit sa mai dreaga busuiocul.Jucatorii craiovei sunt liderii de drept tinand cont ca FCSB a jucat cu cei 3 sateliti ai sai;Chiajna,Viitorul si Voluntari.joaca cel mai frumos fotbal..BANCU este peste tot ce are acum liga 1

Ahahahahababababahahahahahahahahaha. Ahahahahahahaha

bakunin
bakunin  •  30 August 2016, 14:37
Postat de ioan.h pe 30 August 2016, 14:34

Lasa-te de BANCUri...

Lasa-l in pace, eu cred ca e un troll care-si bate joc de prazari, fiindca nimeni nu poate fi atat de ****** incat sa ia in serios textele alea :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează