FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Daum+Burleanu=Love » FRF îl susține în continuare pe selecționer, neamțul răspunde cu ode la adresa președintelui, care orientează culpa spre jucători

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2017 00:00

Cu toate că naționala a intrat în impas în actuala campanie după egalul cu danezii, postul lui Daum nu este în pericol din perspectivă federală.

Președintele Răzvan Burleanu și-a exprimat constant susținerea pentru neamț, iar după jocul de la Cluj a pus rezultatul pe umerii fotbaliștilor: "Asta e valoarea noastră acum. Trebuie să ținem cont că am avut cei mai buni jucători".

Neamțul nu ia în calcul demisia

Nici selecționerul nu oferă semne că ar lua în calcul o retragere, deși admite că se așteaptă ca în jurul naționalei să existe atacuri, critici și tensiuni negative după prima jumătate nefastă de campanie.
Înaintea partidei cu nordicii, oferea răspunsuri șugubețe pe tema eventualei plecări în cazul unui rezultat slab: "Nu m-a întrebat nici familia, nici nimeni din federație dacă voi demisiona. O face numai presa. Pe mine mă preocupă doar cum să ajut echipa. Dacă voi câștiga, înseamnă că voi avea un nou contract pe zece ani?".

Elogiu pentru șeful Răzvan

Iar după acest 0-0 cu Eriksen și compania s-a lansat într-o odă la adresa lui Burleanu atunci când i s-a reamintit versiunea că actualul șef al FRF îl folosește ca agent electoral: "Face lucruri fantastice pentru fotbalul românesc. Munca lui e independentă de rezultatele naționalei. Nu el antrenează jucătorii și nici nu se ocupă de tactică".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1240085769339900
Aurelian Stoian  •  29 Martie 2017, 09:52

relatia asta dintre presedintele frf si antrenorul (care antrenor ca nu a aratat nimic ca antrenor) nationalei e cam .... nefireasca ! cred ca este vorba mai mult de o relatie .... pecuniara intre cei doi necunoscatori de fotbal !

1581870215401957
Andronic Popovici  •  28 Martie 2017, 10:38

Neamtu asta si Burleanu nu inteleg ce a spus Procurorul ,alias Dinu la televizor ,in Rechizitorul jocului cu Danemarca ? Mai stiu eu pe cineva care spune ca" nu are pt. ce sa-si dea demisia" Da-Ne- Asta, ca de ei ne-am saturat.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  28 Martie 2017, 10:26

Analizați prestația lamentabila,descalificata și nesimțită a găștii stanciu,chipciu,pintilii și keseru,executanți de ordine tâmpite de...sorginte ciobăneasca și prodanciste și aveți răspunsul la intrebarea:cine are dreptate!Dar,pentru asta, trebuie și voi sa va dezbrăcați de echipamentul fcsb-istu și sa deveniti-macar pentru o secunda!-ziaristi...obiectivi!Știu, e greu dar nu...imposibil!Puțin efort,...băiețași!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează