FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENORI

Daum și Iordănescu nu sunt prieteni » Actualul și fostul antrenor ai “tricolorilor” au stat departe la conferința selecționerilor din Paris

Fotografia de la Paris. Daum, în faţă, Iordănescu, în spate // FOTO: UEFA
Fotografia de la Paris. Daum, în faţă, Iordănescu, în spate // FOTO: UEFA

Articol de - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 00:00

Invitați la conferinţa selecţionerilor de la Paris, actualul și fostul antrenor ai “tricolorilor” au stat departe unul de celălalt la poza de grup.

Luni, în capitala Franţei, selecţionerii celor 55 de “naţionale” europene (foști și actuali, dacă s-au schimbat după Euro 2016) s-au întâlnit la conferinţa organizată de UEFA pentru a discuta raportul tehnic realizat de forul continental în urma turneului final. O reuniune condusă de Alex Ferguson și de Ionuţ Lupescu, directorul Comisiei Tehnice la Nyon.

La cinci rânduri în spate

N-au lipsit antrenorii noștri, Anghel Iordănescu, “principal” la CE, și Christoph Daum, ales de FRF după competiţia din Franţa. Dar a surprins un detaliu: ei nu au stat alături la fotografia de grup. Din contră, au fost departe unul de altul.

Daum era în faţă, însoţit de Ionuţ Badea, unul dintre secunzii săi, care i-a fost asistent și lui Puiu. În timp ce Iordănescu a preferat să rămână undeva în spate, lângă francezul Didier Deschamps. Și niciunul nu s-a aflat aproape de Lupescu.

Spaniolii, umăr la umăr

Nu același lucru s-a întâmplat cu spaniolii: Vicente del Bosque și Julen Lopetegui au fost împreună la această conferinţă. Și, la poză, au stat umăr la umăr. Trecutul și viitorul Furiei Roja.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  14 Septembrie 2016, 11:30

Imi pare tare rau sa o spun ,dar nu ma pot abtine ,neamu prost se vede si intre selectionari ,nu numai intre asa zisi oameni de rand,fara sa ma refer la Daum.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează