FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT STEAUA - ROMÂNIA?

De ce trebuie să-l înţeleagă Piţi pe Reghe: "Nici el n-a dat jucătorii la naţională în 2004"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 29 decembrie 2012 12:56

Anul 2013 ar putea aduce un nou conflict de proporţii între Steaua şi naţionala României.

Deşi iniţial Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă se înţeleseseră ca 3 jucători ai "roş-albaştrilor" să răspundă convocării pentru amicalele cu Polonia (2 februarie) şi Islanda (6 februarie), tehnicianul Stelei s-a răzgîndit.
"Doar Tănase, care e suspendat, va merge mai devreme, restul vin pe 3, pentru că am nevoie de ei", a mărturisit Reghe, care va pregăti dubla cu Ajax din "şaisprezecimile" Europa League. Meciurile sînt programate pe 14 şi 21 februarie.

"La fel a fost şi cu Piţurcă la Steaua"
Emeric Ienei, fost tehnician al Stelei şi selecţioner al României, a vorbit despre situaţia delicată în care se află cele două părţi. “Sînt două probleme: Steaua, care vrea să se prezinte cît mai bine şi să elimine Ajax, iar Piţurcă, cu echipa naţională, care are şansa de a ocupa locul doi sau chiar primul în preliminariile Cupei Mondiale.

A mai fost o problema cu echipa naţională. Atunci Piţurcă era la Steaua şi Iordănescu la naţională. Piţurcă nu a vrut să-i dea drumul lui Dorinel Munteanu, deşi trebuia să se deplaseze doar 50 de kilometri”, a spus Emeric Ienei la Sport Total FM.

Patru stelişti aproape suspendaţi din cauza boicotului
Conflictul la care se referă Ienei a avut loc în februarie 2004. Atunci, Iordănescu îi convocase pentru un amical cu Georgia pe Mirel Rădoi, Florentin Dumitru, Nicolae Dică şi Dorinel Munteanu. Piţurcă a refuzat însă să îi trimită pe cei 4 la lot pe întreaga perioadă stabilită, 10-22 februarie. Ambele echipe au efectuat atunci cantonamentul în Cipru. Deşi s-a luat în calcul suspendarea jucătorilor pentru 3 etape, ulterior s-a renunţat la măsură.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
doru5
doru5  •  30 Decembrie 2012, 21:15

Oricum erau multi frustrati care sustineau ca Piturca selectioneaza prea multi jucatori de la Steaua. Acum li se face placerea , sa vada o Nationala cu mai putini stelisti!

saviola2_8
saviola2_8  •  29 Decembrie 2012, 16:44

da, ma! STEAUA E CANCERU`, ca asa zice un moldovean frustrat, pe deasupra si rapidisit, pentru ROMANIA, Steaua e canceru, ca doar cra pidu` se califica an de an in europa, cra pidu` are 10 calificari consecutive in gruopele cpelor europene. cra pidu` are e bobomaba de pe coliva.....tot cra pidu are trofee europene, cra pidu` e singura echipa din ROMANIA cunoscuta cu adevarat in EUROPA, dan petrescu, iordanesc, hagi, belo, ilie dumitrescu etc se inchina in fata rapidului si uraste cancerul STEAUA, va dati seama? daca STEAUA e canceru` atunci de echipe satesti cu traditie doar de cartier ca si c rapid ce sa mai zicem?? P.S. La multi ani tuturor! iar frustratilor....multa sanatate!:))

imperator
imperator  •  29 Decembrie 2012, 16:33
Postat de tigruzzu pe 29 Decembrie 2012, 15:08

Chiar ultima intervenție. Vezi că mai ai o idee fixă ce tre-să ți-o combat. Nu e nevoie să aibă articolul legătură cu Rapidul ca să intru să comentez. De unde ați luat voi ideea asta (că o văd la cam troți steliștii)? În primul rând aici e vorba de echipa națională. Poți înțelege noțiunea asta? NA-ȚI-O-NA-LĂ! Deci, a tuturor. Și, da 5TEAUA = CANCERUL FOTBALULUI ROMÂNESC ! pentru că 5teOAIA este contrapusă TUTUROR celorlalte cluburi și în presă, și la federație, ligă și oriunde. Acum, din nou, și naționalei. Că vezi tu (și alții ca tine) asta sau nu (din cauza ochelarilor de cal) - adevărul ăsta este... n-ai cum îl dribla. P.S. Și atenție: prin 2003 nu era așa. Think about it.

Bre, basarabe, dacă nu ar EXISTA STEAUA nu ar exista nici fotbal în România, dar ce să înțelegi tu de dincolo de Prut cînd voi aveți un IQ mai mic decît a lui Jiji Becali ! :))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează