FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATURALIZARE

Declarații superbe ale lui Gnohere în presa din Franța » Așteaptă semnalul pentru naturalizare: "Mă simt îndatorat, datorită românilor pot să joc la acest nivel. Mă interesează selecția!"

FOTO: Instagram Harlem Gnohere
FOTO: Instagram Harlem Gnohere

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 14:50

Harlem Gnohere, 30 de ani, a vorbit în presa din Franța despre o posibilă convocare la echipa națională a României, discutând la superlativ despre campionatul unde evoluează de mai bine de 3 ani. Subiectul naturalizării lui Gnohere a intrat în actualitate în România în luna iulie, însă s-a stins treptat.

"Aici, în România, să zicem că nu suntem în discuţii avansate, dar s-a vorbit despre mine să fiu chemat la naţionala României. Şi am fost foarte tentat, deoarece România mi-a deschis porţile în campionatul său, în Europa League, în Champions League. Mă simt puţin «îndatorat», între ghilimele, deoarece datorită lor pot să joc la acest nivel. Deci mă interesează selecţia la naţionala României.

Dacă România mă cheamă înaintea «Elefanţilor» (nr. - supranumele jucătorilor naționalei Costei de Fildeș), voi merge fără regret la naţionala României", a declarat Gnohere, potrivit site-ului onzemondial.com.

Născut în Franța, atacantul celor de la FCSB a așteptat în zadar un semn din partea selecționatei Coastei de Fildeș, țara de origine a părinților săi. 

"Nu am fost niciodată contactat. Sezonul trecut am crezut că am făcut lucruri bune şi voi fi căutat, că antrenorul (n.r. Ibrahim Kamara) se uită măcar odată dacă merit să joc la nivel internaţional. Nu s-a întâmplat", a mai spus cel poreclit "Bizonul". 

Vezi și:

Ofertă de ULTIMĂ ORĂ pentru Gnohere » Prețul s-a mărit! Răspunsul lui Becali a venit imediat

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
its1134
its1134  •  02 Decembrie 2018, 17:31

Artistule de blogger, dacă scrii - în ghilimele - nu tre' să le mai și pui. :) Dar na, ești anonim, *** ***edală.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1694034334149732
Florin Gugulica  •  01 Decembrie 2018, 19:23

Cred ca la ora actuala Bizonul ar fi cea mai buna soluție mai bun ca el nu avem

merace
merace  •  30 Noiembrie 2018, 18:12

In Coasta de Fildes e razboi civil si saracie (GDP 1800 dolari/an/om), dar in Romania (GDP 12500 dolari/an/om) , Gnohere a devenit un om respectat in Liga 1 (e golgeter) si traieste in pace, si e dreptul lui sa aleaga sa ramana si sa se naturalizeze, iar daca e in forma, nu vad de ce nu ar fi chemat si la nationala.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează