FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 0-0

Del Bosque a fost impresionat de România: "Nu ne-a lăsat să jucăm! Dacă evoluează așa, trece de grupe la EURO"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 00:18

Vicente del Bosque, selecționerul Spaniei, a vorbit despre egalul cu România, 0-0, și laudă prestația naționalei noastre.

"Trebuie să tragem o singură concluzie: România nu ne-a lăsat să jucăm. Ei au avut profunzime, ceea ce ne-a lipsit nouă, dar au avut probleme la finalizare. Noi nu am avut profunzime în atac și nici pe benzi. Totuși, echipa a jucat bine, atât defensiv, cât și ofensiv.

Dacă România va juca la fel ca azi, cu dăruire și cu presiune, va trece de grupe la EURO 2016", a spus Del Bosque la conferința de presă.

"A fost partidă dificilă pentru noi. România ne-a încomodat și a avut o calitate bună în ofensivă. România a jucat cu viteză și a pus presiune. Jucătorii români au fost exacți în momentele importante ale meciului.

Terenul nu ne-a pus probleme.  Eu nu mă gândesc la trecut. Trebuie să mergem înainte și să câștigăm EURO. Toată lumea pune presiune pe noi și ne susține", a adăugat spaniolul la DolceSport.

 "Am încercat să avem posesia, să atacăm, dar ei au avut un răspuns bun. Porneau foarte rapid pe contraatac după ce recuperau mingea. Ieșeau foarte rapid din propria jumătate și ne-a fost greu să ne organizăm" Koke, în presa din Spania

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
mantaur
mantaur  •  28 Martie 2016, 09:51
Postat de kilimanjaro pe 28 Martie 2016, 07:53

Del Bosque e un domn. Ce sa zica si el? Roamnia a scos un egal cu echipa de rezerve a Spaniei, si nici chiar acestia nu s-au agitat prea tare. La ce jucatori avem, ma refer la petardele de pe filiera fcsp, nu avem absolut nicio sansa la euro.

Salut, nu te lua de viitoarea campioană, sau voiai să ia jucători de la Pojorâta? Bravo, băieți, amicalele astea au și ele coeficienți FIFA, veți vedea la tragerea la sorți pentru CM 2018, ne vom califica din grupe cu această echipă, o să vedeți!

1446025852379084
Dragos Nastase  •  28 Martie 2016, 08:06

Ce fel de persoane sunteti frate cei care ,le luati meritul la baietii astia care au muncit si chiar au jucat bine daca nu era San Casillas en forma puteau castiga nu mai vorbiti aiurea ca a jucat Spania cu rezervele au lipsit doar 3 jucatori. Iniesta ,Sergio Ramos ,Busquets accidentati. Felicitari Romania avem incredere ca,daca jucati asa o sa faceti o figura frumoasa la Euro . Bafta

kilimanjaro
kilimanjaro  •  28 Martie 2016, 07:53

Del Bosque e un domn. Ce sa zica si el? Roamnia a scos un egal cu echipa de rezerve a Spaniei, si nici chiar acestia nu s-au agitat prea tare. La ce jucatori avem, ma refer la petardele de pe filiera fcsp, nu avem absolut nicio sansa la euro.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează