FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Denis Alibec a fost la doctorul Pompiliu Popescu pentru a afla ce probleme are! Vestea excelentă pe care a primit-o

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2016 12:30

Denis Alibec s-a accidentat grav la meciul contra Albaniei de la EURO 2016. Fotbalistul de 25 de ani al Astrei va fi nevoit să facă o pauză de două luni.

"Problemele sunt la ligamentul colateral, care e rupt. Sper să nu fie nevoie de o recuperare mai lungă", a zis Denis Alibec pentru GSP.RO.

Atacantul Astrei Giurgiu a făcut ieri un control la clinica doctorului Pompiliu Popescu, în ciuda faptului că relațiile dintre acesta și conducerea FRF nu sunt deloc bune: "N-am nimic cu medicii de la națională, să nu se înțeleagă greșit. Dar domnul Popescu mă știe bine și altfel mă poate sfătui în perioada asta". 

Majoritatea jucătorilor aleg acest lucru, știind de fostul doctor al naționalei că este foarte priceput, iar în plus le cunoaște tuturor istoricul medical.

Vestea din partea lui Pompiliu Popescu este cât se poate de bună. Leziunea de care suferă Denis Alibec nu are nevoie de operație. Va fi nevoie să stea o perioadă cu piciorul imobilizat, după care va urma perioada de refacere.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  23 Iunie 2016, 14:23
Postat de mannecken pe 23 Iunie 2016, 14:07

Iti dai mai degraba seama ce valoare are fotbalul românesc.

Pentru mine,Alibec e un jucator bun,foarte talentat,intr-o forma buna.Cel mai bun jucator din Liga 1 si de la nationala.Daca juca la fcsb toata presa vuia cu stiri din 5 in 5 min. despre el.Mesajul anterior a fost pentru frustrarea celui dinaintea mea.

mannecken
mannecken  •  23 Iunie 2016, 14:07
Postat de rapid_visiniu pe 23 Iunie 2016, 14:02

:))asta a facut de ras toata apararea din Liga 1.Iti dai seama ce valoare are echipa cu care tii tu?

Iti dai mai degraba seama ce valoare are fotbalul românesc.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  23 Iunie 2016, 14:02
Postat de sans.nom pe 23 Iunie 2016, 13:06

jucator slab d.p.d.v. fotbalistic, inert si greoi ....

:))asta a facut de ras toata apararea din Liga 1.Iti dai seama ce valoare are echipa cu care tii tu?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează