FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA 0-0

VIDEO Denis Drăguș, după Belarus - România: „Au tras de timp din minutul 1”

Denis Drăguș +24   FOTO
Denis Drăguș

Articol de , - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 01:02 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 01:10

Denis Drăguș (24 de ani) a comentat meciul dintre Belarus și România, scor final 0-0, acuzându-i pe adversari că „au tras de timp din minutul 1” și invocând, precum o bună parte dintre colegii lui, ghinionul: „Pur și simplu nu a intrat mingea în poartă”. 

Denis Drăguș a fost surpriza din formula de start pe care a ales-o selecționerul Edi Iordănescu.

Fotbalistul împrumutat în acest sezon la Gaziantep a început ca titular partida de la Budapesta, în linia de 3 alături de Alibec și Dennis Man, însă nu a putut debloca apărarea adversă, precipitându-se adesea în momentul pasei finale.

La finalul meciului, Drăguș a analizat factorii care au împiedicat naționala României să obțină 3 puncte prețioase.

Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”

Denis Drăguș, după Belarus - România: „Au tras de timp din minutul 1”

„Încă nu s-a terminat, rămânem pozitivi, tragem concluziile după meciul ăsta, mergem să luăm 3 puncte cu Andorra și cred că avem puterea să batem și Israelul și să mergem la Campionatul European.

Cred că trebuie să luptăm până în ultima secundă, să suferim iar la final calificarea să fie mai dulce. Noi toți credem, trebuie să fim pozitivi.

Astăzi pur și simplu nu a intrat mingea în poartă. Am fost mereu acolo, în jumătatea lor, am recuperat mereu mingea a doua, am pus presiune, dar ultimul șut, ultima pasă nu au funcționat. Ei s-au apărat foarte bine, au tras de timp din minutul 1 și nu am reușit să dăm gol”, a afirmat mijlocașul de bandă.

Drăguș nu a fost deloc încântat de starea gazonului de pe stadionul lui Ujpest, „Szusza Ferenc”, cel care a găzduit partida:

„E păcat că jucăm un meci de calificare pe un asemenea teren. În unele zone era nisip, iarba nu prea se vedea, dar asta este. Nu avem ce face, s-a terminat, acum trebuie să vedem cum reacționăm de aici încolo”.

Tot despre Belarus - România: 

„Așa e la noi” » Mihai Stoichiță, iritat la plecarea de la stadion: „Vorbim după meciul de duminică”

Edi Iordănescu s-a enervat când a auzit ce a spus Gică Popescu: „A spus măcar un lucru pozitiv? Are probleme personale cu mine sau familia mea”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează