FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dezvăluire incredibilă a lui Iordănescu: "Înainte de Mondialul din '94 jucătorii au vrut să mă schimbe" » Atac la Gică Popescu: "Nu are minte și vorbește prostii"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 12:32

La 24 de ani după Campionatul Mondial din SUA, unde România a obținut cea mai bună performanță din istorie, ajungând până în sferturi, Anghel Iordănescu a dezvăluit că jucătorii au vrut să-l schimbe înainte de turneul final.

"Cu câteva zile înainte de Campionatul Mondial am fost eu la un pas să fiu schimbat. Atunci, domnul Mircea Angelescu a avut o discuție cu o parte dintre jucătorii noștri. Probabil tensiunea, probabil antrenamentele de atunci și-au spus cuvântul. Noi eram de vreo 10-12 zile acolo și o parte dintre jucători a cerut schimbarea antrenorului. Din fericire pentru ei și din fericire pentru Generația de Aur am rămas antrenorul echipei. Nu ştiu dacă Mircea Sandu îşi aduce aminte, dar a fost omul care a zis că Iordănescu rămâne.

 Știam despre dorința lor. Dar un antrenor trebuie să treacă peste orice. Acum nu mai are rost să vorbim despre această schimbare. Au fost momente prea frumoase, speciale".

Fostul selecționer l-a atacat dur pe Gică Popescu, cu care are un conflict după ce fostul fundaș fost arestat în "Dosarul Transferurilor", în martie 2014, iar Iordănescu a acceptat să lucreze cu Răzvan Burleanu.

"Gică Popescu nu are minte și vorbește doar prostii. Ar trebui să lămurească aceste lucruri cu mine, între patru ochi. Să discutăm ca bărbații. După aceea poate exprima toate aceste lucruri. Să știți că Generația de Aur nu înseamnă doar Gică Popescu și Gică Hagi, cumnații. Înseamnă și Dan Petrescu, Dorinel Munteanu, Selymeș, Ionuț Lupescu. Și mulți alții. Cu toți aceștia am o relație foarte bună", a adăugat Iordănescu la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
chromophobia
chromophobia  •  03 Iulie 2018, 21:24
Postat de montgomerry pe 03 Iulie 2018, 16:35

Care generație de aur? A câștigat ceva, a jucat vreo finală și noi nu știm? În ce-l privește pe Iordănescu, eu unul nu-l cred. Minte.

Asta asa e.Se poate spune ca e cea mai buna generatie din istoria Romaniei insa generatia de aur e prea mult.Generatia de aur e Steaua '86 pt ca se poate spune ca a castigat un aur,Cupa Campionilor

kordell
kordell  •  03 Iulie 2018, 17:02

Ati reusit sa faceti un articol de nimic despre nimic .

1745340189010853
Gheorghe Murtea  •  03 Iulie 2018, 16:44

De unde face declaratia de presa din sufrageria generalului izmenar ca si el OPREA

Vezi toate comentariile (20)
Comentează