FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - MUNTENEGRU U21 4-3

Dezvăluiri din vestiar! Un tricolor a recunoscut după meci: "Ne-am certat între noi la pauză!"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 septembrie 2014 23:21

Laurenţiu Brănescu este nemulţumit de faptul că a primit 3 goluri şi că se greşeşte foarte mult. Portarul naţionalei de tineret a dezvăluit ce s-a întîmplat la vestiare în pauza jocului. 

"Sînt bucuros de victorie, însă supărat pentru că am luat 3 goluri. Au fost mai multe greşeli, primim uşor gol. Trebuie să îndreptăm asta.

La pauză s-a schimbat însă totul. Am arătat că sîntem o echipă. Ne-am certat puţin în vestiar şi am schimbat soarta meciului. Sperăm în continuare la calificare.

Ne agăţăm de şansele care le mai avem e şi încercăm, pentru că încercarea moarte n-are, asta chiar dacă Germania va cîştiga sau nu cu Irlanda. Meciul din Germania va fi un test important pentru noi", a spus Brănescu la DolceSport.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (37)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 09:21
Postat de ion.ionescu pe 05 Septembrie 2014, 03:18

Diferenţă mare de stil de joc care a scos în evidenţă cauza pentru care nu avem rezultate : joc mărunt, cu capul în pământ, prea multe atingeri şi floricele. Când nu eşti cu capul sus şi faţa la joc nu ai cum să-ţi vezi colegul demarcat şi să pasezi decisiv !

asta e una dintre numeroasele metehne ale fotbalului din romania.

solomon_i
solomon_i  •  05 Septembrie 2014, 08:47

Victorie norocoasa...!

bazileon
bazileon  •  05 Septembrie 2014, 07:23
Postat de valyomanyd pe 05 Septembrie 2014, 02:52

Anunt important ! Ziarul Gandul anunta : incepand din iarna Bokila la Steaua......." Steaua a vrut sa-l transfere din aceasta vara, insa bulgarii de la Terek :)))))))))) nu au fost de acord.....Cecenia e in Bulgaria ????? .....Deci, daca Cecenia e in Bulgaria, mai mult ca sigur Bokila vine la Steaua..:))))))))

Poate or fi actionarii bulgari, ori poate mafia bulgara etc. Eu cred ca la Steaua, in locul lui Bokila o sa vina Terek: atunci sa te groznii!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează