FOTBAL  »  NATIONALA  »  REAL MADRID

Dialog fabulos între Anghel Iordănescu şi Carlo Ancelotti: "Mai ţii minte cînd te-am bătut?" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 10:27

Anghel Iordănescu a vizitat baza de antrenament a celor de la Real Madrid, unde a discutat cu tehnicianul "galacticilor", Carlo Ancelotti.
Selecţionerul României a dezvăluit o parte din dialogul pe care l-a purtat cu Ancelotti la revedere. Cei doi au fost adversari în finala Cupei Campionilor Europeni din 1989, cînd ”Generalul” o antrena pe Steaua, iar italianul evolua în defensiva Milanului. ”Diavolii” s-au impus atunci cu 4-0.

"M-a întrebat la stadion dacă îmi mai amintesc cînd m-a bătut şi nu ştiam la ce se referea. Eu mă gîndeam că a fost la vremea respectiva antrenorul lui Milan, dar el făcea referire la faptul că a jucat şi mi-a şi specificat: «Am primit sarcină să-l marchez pe Hagi»", a spus Anghel Iordănescu la televiziunea sportro.

...despre Cristiano Ronaldo: ”Cîştigase cu o zi înainte Balonul de Aur, dar a venit, s-a antrenat şi a stat două ore după ultimul jucător. Ce-ar fi făcut un fotbalist român după ce cîştiga Balonul de Aur? Probabil trei zile ar fi petrecut"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (17)
radikworld
radikworld  •  15 Ianuarie 2015, 09:13
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 15 Ianuarie 2015, 08:17

Iordănescu: "M-a întrebat la stadion dacă îmi mai amintesc cînd m-a bătut şi nu ştiam la ce se referea..." ... Eu, unul, îmi amintesc perfect (s-a lăsat și cu bairam).

daca berbecii vostri nici nu joaca nici taieti nu vor sa fie, ca sa va dea prilej de bairam, asa ca noroc ca mai pierde Steaua din cind in cind si mai faceti si voi un bairam

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  15 Ianuarie 2015, 08:17

Iordănescu: "M-a întrebat la stadion dacă îmi mai amintesc cînd m-a bătut şi nu ştiam la ce se referea..." ... Eu, unul, îmi amintesc perfect (s-a lăsat și cu bairam).

raul4steaua
raul4steaua  •  15 Ianuarie 2015, 08:06

Cei doi au fost adversari în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, cînd ”Generalul” o antrena pe Steaua, iar italianul evolua în defensiva Milanului. ”Diavolii” s-au impus atunci cu 4-0. Ce naiba fumati?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează