FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-BELARUS

EXCLUSIV Remarca unei legende dinamoviste după remiza cu Belarus: „Mi-e teamă să nu fim superficiali și cu Andorra”

S-au împiedicat de Belarus
S-au împiedicat de Belarus

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 11:43 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 14:01

Fostul jucător al celor de la Dinamo, Costel Orac (64 de ani), consideră că România și-a arătat limitele în remiza cu Belarus, 0-0, de la Budapesta.

Semifinalist al Cupei Campionilor Europeni cu Dinamo în 1984, Costel Orac, este de părere că eșecul cu Belarus aparține întregii echipe și mărturisește că îi este teamă de următorul joc cu Andorra.

Dorinel Munteanu, DEVASTATOR: „Vai de capul nostru! E dezolant! Edi e un copil, vorbește pentru necunoscători” + „Cum să te iei de Gică Popescu?!”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Dorinel Munteanu, DEVASTATOR: „Vai de capul nostru! E dezolant! Edi e un copil, vorbește pentru necunoscători” + „Cum să te iei de Gică Popescu?!”

Costel Orac, după Belarus - România 0-0: „Nu mai putem ridica ochii în lume”

„Din păcate la nivel național și internațional nu mai putem scoate ochii în lume! Ne lipsește omul de gol și pare că n-avem nicio șansă în fața echipelor care se organizează bine defensiv. N-a fost cineva care să facă diferența aseară! 

Personal, mi-a plăcut Drăguș. Trebuie să fim realiști și să recunoaștem că aria de selecție e prea mică la noi! N-avem de unde să găsim o marjă”, a spus Costel Orac.

Nu sunt de acord cu ceea ce a spus Nicușor Stanciu și anume că din vina lui s-a pierdut jocul. Când am jucat bine, am câștigat datorită lui sau a echipei?! Toți trebuie să-și asume pentru că sunt o echipă!

- Costel Orac, fost jucător Dinamo

Întrebat dacă a urmărit reacția lui Edi Iordănescu referitoare la criticile venite de la Gică Popescu, Costel Orac a răspuns:

„N-am urmărit declarația lui Edi Iordănescu, dar dacă s-a luat de Gică Popescu a greșit. Mai ales la cald nu trebuie să spui asemenea lucruri. Sunt observații și critici venite de la foști jucători care iubesc echipa națională”, a spus Costel Orac.

Costel Orac, după Belarus - România 0-0: „Mi-e teamă să nu fim superficiali și aici”

Jucător cu peste 200 de meciuri în tricoul celor de la Dinamo, Costel Orac a vorbit și despre șansele de calificare la Euro 2024.

Cu Andorra mi-e frică să nu tratăm jocul superficial! Mai ales după acest insucces cu Belarus presiunea este mult mai mare. Trebuie cumva să ne mobilizăm și  cu Israel fiind jocul decisiv. Acolo va fi care pe care! Atunci ne vom putea da seama de nivelul nostru pe care îl avem cu adevărat și dacă merităm sau nu să ajungem la mai departe”, a mai precizat Costel Orac.

VIDEO. Belarus - România » Denis Drăguș, declarații după partidă: „Sunt încrezător că avem puterea de a ne califica”

Citește și alte știri:

Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”

Florin Prunea nu l-a menajat pe Edi Iordănescu: „Cum să faci asta? Mi se pare prea mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close