FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL ÎNTRE MUTU ŞI SELECŢIONER

Dinu: "Să se treacă peste orice, Mutu trebuie convocat fără dubii!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2010 00:00

Fost antrenor al lui Mutu la Dinamo, Cornel Dinu consideră că starul Fiorentinei trebuie convocat în continuare la echipa naţională în ciuda conflictului pe care l-a avut cu selecţionerul Răzvan Lucescu.

"Trebuie să trecem peste orice, fiindcă Mutu este în continuare util echipei naţionale. Dacă va juca bine, trebuie să fie convocat fără dubii. Atât pot spune, pentru că e o situaţie între două persoane”, a argumentat Dinu în EvZ.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
 •  11 Ianuarie 2010, 15:18

Mutu, pentru nationala, e terminat! El a plecat pe 32 de ani, ce mai vreti de la el ? Nu cred ca , atata timp cat Lucescu va fi la nationala, il va mai convoca ! De fapt, el venea la nationala, la distractie! Venea cand vrea, pleca cand vrea ! Ca la gara ! De fapt, scopul lui venind la nationala, era nu ca sa puna osul, ci ca sa-l intreaca pe Hagi, la palmares ! El a spus, cu guritza lui ! Nu mai are ce cauta la nationala !!

 •  10 Ianuarie 2010, 00:33

DINULEEE..... Iar iti bagi nasul stii tu unde....ca in avionul inspre Mexic in1970,cind Dobrin ia luat banii la poker lui Nunweiler si toti ati sarit in sus sa dea banii inapoi,apoi cu mortul de A Niculescu care nu la folosit un minut macar din cauza asta rasucis-ar in mormint daca nua murit inca babalicul.Lasati inpace selectionerul.Deal or not deal.

radulinho82
radulinho82  •  09 Ianuarie 2010, 17:42

pentru toti ex communistii o caruta de blestem

Vezi toate comentariile (18)
Comentează