FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Drept la replică al FRF: "Răzvan Burleanu nu are niciun comision din contractele de sponsorizare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 15:16

FRF a trimis către Gazeta Sporturilor un drept la replică față de articolul publicat astăzi, Tricolorii, obligați să participe la acțiuni publicitare fără să primească bani: "Noi nu ne maimuțărim!".

Redăm OPINIA FRF:

1. Niciodată Federația Română de Fotbal nu a acceptat impunerea de către sponosori a numelor de jucători ai echipei naționale care să participe la acțiunile de marketing.

2. Niciun jucător al echipei naționale care a participat la acțiunile sponsorilor nu a stat mai mult de jumătate de oră la aceste activități, lucru agreat de conducerea Federației Române de Fotbal împreună cu staff-ul echipei încă dinaintea începerii cantonamentului de la Mogoșoaia.

3. Nu a existat nicio filmare cu "tricolori" la baza FRF din Buftea. Cadrele video despre care se face vorbire au fost înregistrate la baza de cantonament de la Mogoșoaia, după antrenament. De asemenea, informația că au existat refuzuri pentru ședințele foto și video sunt false. Jucătorii menționați că au refuzat participarea apar în materialele de promovare ale sponsorilor.

4. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, nu are niciun comision din contractele de sponsorizare. Actul care prevedea acest lucru în vechea administrație a fost anulat în cadrul Comitetului Executiv, la inițiativa lui Răzvan Burleanu, imediat după instalarea sa în funcție. Totodată, considerăm total periculoasă și răuvoitoare inducerea ideii că "tricolorii" participă la acțiuni de marketing pentru beneficiul angajaților FRF. Reamintim că Federația este o persoană juridică de drept privat care nu are nicio subvenție de la bugetul de stat. FRF se autofinanțează, iar contribuția sponsorilor este o importantă sursă de venit. Din acești bani se finanțează toate acțiunile Naționalei României, cu prioritate.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează