FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

După Adrian Mutu, încă un jucător contestă pregătirea lui Victor Piţurcă: "Are metode învechite"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 07 mai 2014 13:40

Adrian Mutu nu va mai fi convocat la echipa naţională în mandatul lui Victor Piţurcă mai ales după declaraţiile în care a contestat metodele de pregătire ale selecţionerului.

Acum, după declaraţiile "Briliantului", a venit rîndul încă unui fotbalist să-l conteste pe Victor Piţurcă. Maximilian Nicu, convocat la echipa naţională pe vremea cînd evolua la Hertha Berlin, a vorbit astăzi despre antrenamentele pe care le conduce selecţionerul:

"Nu a fost o relaţie foarte bună cu Piţurcă, nu am vorbit foarte mult cu el, am simţit că poate m-a luat la lot şi deoarece a avut multă presiune din afară sau din presă.

Îi dau dreptate lui Mutu, aşa a fost la naţională, oricum nu te pregăteşti ca la club, aşa tactic. Dacă vii la naţională, trebuie să ştii asta oricum. Totuşi, au fost antrenamente destul de vechi, pot să spun asta", a spus Nicu pentru Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
neludum
neludum  •  08 Mai 2014, 08:39
Postat de medium pe 07 Mai 2014, 20:54

pe vremea aceea era un jucator in forma, si intradevar au existat presiuni.toata lumea cerea pe max nicu la nationala!! asa ca te rog sa ma scuzi esti in ceata.si Piti nu are ochi sa vada pana la poarta stadionului , nu sa descopere pe cineva!! in cea ce priveste metodele de antrenament ale lui Piti , asta deja stie toata lumea ca e un antrenor depasit. spune-mi te rog o performanta cu vreo echipa facuta de Piturca.Dar nu e prost cine cere , prost e cine da. Cine la pus si cine il tine la nationala!!clauza de reziliere la nationala?? mare antrenor , mare patriot. cum a facut clauza si la steaua, si la craiova, dar repet, prost e cine da!!

Corect, dar l-a adus l-a bagat putin ca sa inchida gura lumii ,nu de altceva,el face echipa cu cei care zic sarut mana lui ,Vicai,nu celor care le-o trag...la propriu sau la figurat! Daca fotbalul a ajuns pe mana lui si a lui Sandu ,Mitica e normal sa ne chinuim in mocirla si sa ne calificam la un turneu cand iese 6-6 ! P..S La baraj am dat 6-6 (Grecia) da cate odata pierzi si cu acest zar ( exp.daca trebuie sa intri in casa)!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Mai 2014, 08:27

Decat sa vina alt nenorocit de stelist ...mai bine ramane rromul acesta de la Orodel...Dolj ...

benzema123
benzema123  •  07 Mai 2014, 23:53

Stadioane avem dar fara gazon . Jucatorii de fotbal legitimati avem dar nu Fotbalisti care sa faca diferenta ( ii intereseaza bani , Fete ,masini atit fumuri den fotbalistii) Nimic.O sa ne bucuram de fotbal in anul 2045 poate .PACAT singura fericire a romanilor Este fotbalul .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează