FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA, 26 MARTIE, ORA 20:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

E groasă rău! » Mutu e sub tratament medicamentos intensiv! Alexa a vomitat la antrenamentul de marţi!

Dan Alexa +9   FOTO
Dan Alexa

Articol de , - Publicat joi, 24 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 martie 2011 13:28

UPDATE ORA 12: 55 // Pe lîngă Adrian Mutu, care nu s-a antrenat azi din cauza unei viorze care i-a provocat febră mare, şi Săpunaru, care a ieşit din antrenamentul de marţi din cauza unei viroze stomacale, un alt jucător anunţat titular pentru meciul de sîmbătă, cu Bosnia, a resimţit simptone de răceală.

E vorba de Dan Alexa (31 de ani), care s-a simţit rău şi a vomitat la antrenamentul de marţi.  Cu toate astea, închizătorul lui Poli Timişoara s-a pregătit normal.

Dan Alexa are trei selecţii şi două goluri la echipa naţională.

Naţionala României plecă spre Bosnia astăzi, la ora 17:00, de pe aeroportul Henri Coandă, meciul fiind programat sîmbătă, de la ora 20:15.

UPDATE ORA 11:45 // Veştile legate de starea de sănătate a lui Adrian Mutu nu sînt deloc bune. Atacantul a contractat o viroză şi febra era destul de mare în această dimineaţă. Conform informaţiilor din jurul tricolorilor, se estimează la cinci zile perioada în care jucătorul se va resimţi, astfel că inclusiv prezenţa sa pe teren la meciul de la Zenica este pusă sub semnul întrebării. La antrenamentul de miercuri, din Giuleşti, Adi a avut mănuşi, chiar dacă vremea era suficient de călduroasă. Atacantul Fiorentinei a rămas la cantonament şi a fost trecut pe un tratament medicamentos intensiv.

UPDATE ORA 11:30 //
La stadionul Dinamo a ajuns şi Cosmin Contra, care face mişcări de stretching alături de Ionuţ Lupescu, într-un colţ al terenului din Ştefan cel Mare. 

Fostul internaţional va face parte din delegaţia României ce va face deplasarea în Bosnia, în calitate de invitat al Federaţiei Române.

ORA 11:15 // Echipa naţională a României susţine la această oră ultimul antrenament în ţară, înaintea plecării în Bosnia. Această ultimă şedinţă de pregătire se desfăşoară pe stadionul Dinamo.

De la antrenament lipsesc însă cei mai importanţi jucători ai echipei: Adi Mutu şi Cristi Chivu, dar şi secundul Ştefan Iovan. Selecţionerul Răzvan Lucescu a dezvăluit că fotbalistul Fiorentinei are febră, la fel ca antrenorul secund.

În schimb, fundaşul Cristi Chivu a rămas în cantonament pentru a se pregăti în sala de forţă, el nefiind refăcut după ultimile meciuri jucate la echipa de club.

Naţionala României va pleca spre Bosnia la ora 17:00. Rămîi pe gsp.ro pentru detalii!

348107-clasament-si-urmatoare-430x220.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  24 Martie 2011, 19:29

Nu stiu de ce, dar daca s-ar face o statistica, "suporterii carei echipe fac cele mai multe greseli de ortografie", rapidistii ar fi pe primul loc. Puteti sa va convingeti singuri. Se intimpla tot din cauza "sibutraminei"?

gabriel_68
gabriel_68  •  24 Martie 2011, 19:00

sa o jasam mai moale cu mutu asta ca nu se joaca tenistoata lumea mutu mut si sa vedeti ca o sa ramaneti muti

stefan_dinamo
stefan_dinamo  •  24 Martie 2011, 18:30

de asta a stat mutu luni seara in cantonament, pentru ca era bolnav

Vezi toate comentariile (14)
Comentează