FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, AZI, 21:45, TVR1, GSP.RO

Ecran uriaş » Fanii fără bilet vor putea vedea partida aproape de stadion

Articol de - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 00:00

Pentru că cererea de tichete a fost imensă, federaţia organizează un fan-zone pentru maghiari în parcul de lîngă arenă.

"Puteam primi 100.000 de oameni la meciul cu România dacă aveam un stadion atît de mare", spunea ofiţerul de presă al federaţiei maghiare. Groupama Arena nu are nici pe sfert, doar 22.000 de locuri, însă vecinii au conceput un plan prin care şi cei care n-au prins un tichet să poată vedea meciul în cadru organizat. Chiar lîngă stadion!

În parcul Nepliget va fi montată o scenă imensă, iar suporterii vor putea să îşi cumpere produse promoţionale, alimente şi băuturi răcoritoare. E deja o tradiţie pentru Ungaria. La meciul trecut disputat la Budapesta, în martie 2013, 2-2, lumea s-a adunat într-o piaţă din oraş pentru a urmări meciul, care s-a disputat cu porţile închise.

Şanse mici de ploaie

După o săptămînă cu vreme bună la Budapesta, uneori chiar caniculară, vremea s-a mai răcorit joi. Totuşi, la ora meciului va fi cald, 21 de grade Celsius, şansele de precipitaţii fiind reduse, 8%.

10.000 €de oameni sînt aşteptaţi de către organizatori în parcul Nepliget pentru a urmări partida cu România

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează