FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA1 ŞI GSPTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Egalul lui Arnold! Răzvan Raţ atinge o bornă de calibru în meciul cu Turcia

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 10 septembrie 2013 15:10

Meciul de astăzi va fi important pentru Răzvan Raţ şi din punct de vedere statistic, deoarece va mai urca o poziţie în clasamentul privind prezenţele "all-time" în tricoul primei reprezentative.

Liderul selecţiilor din actualul lot pe care-l are la dispoziţie Victor Piţurcă va bifa meciul cu numãrul 91 în pentru România, contra Turciei, cifră cu care îl va egala pe fostul portar Bogdan Stelea.

Raţ a debutat pe "Stade de France" într-un amical disputat împotriva elevilor lui Roger Lemerre pe 13.02.2002, Franţa-România 2-1. A reuşit un singur gol, în 2004, în victoria "tricolorilor" cu 5-1 obţinutã în faţa Germaniei.

În 15 din cele 90 de partide disputate pînã acum, Raţ a purtat banderola de căpitan.

Clasament prezenţe "all-time"
134 – Dorinel Ionel Munteanu;
124 – Gheorghe Hagi;
115 – Gheorghe Popescu;
102 – Laszlo Boloni;
95 – Dan Vasile Petrescu;
91 – Bogdan Stelea;
90 - Razvan Rat;
89 – Michael Klein.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close