FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, VINERI, 21:45, ROMÂNIA TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ei trebuie să ne califice la Mondial » Piţi a anunţat jucătorii convocaţi pentru barajul cu Grecia!

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 noiembrie 2013 03:36

După meciul de aseară dintre CFR Cluj şi Dinamo, 1-0, Victor Piţurcă a anunţat lotul cu care va aborda barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014.

Cei mai mulţi jucători vin de la Steaua. Liderul trimite la baraj nu mai puţin de 5 jucători, în timp ce Astra dă 3. De la celelalte echipe din Liga 1 au mai fost convocaţi Srgian Luchin (Dinamo) şi Ovidiu Hoban (Petrolul). Toţi cei 15 stranieri chemaţi iniţial au rămas în lotul definitiv.

Meciurile de baraj se vor desfăşura pe 15 noiembrie, la Atena, urmînd să fie transmisă de la ora 21:45, pe România TV şi liveTEXT pe GSP.RO, în timp ce manşa secundă se va disputa pe 19 noiembrie, la Bucureşti, de la ora 21:00, liveVIDEO pe Antena 1 şi GSP.RO.

Lotul convocat de Piţurcă:
Portari
Ciprian Tătăruşanu (Steaua), Bogdan Lobonţ (AS Roma), Silviu Lung jr. (Astra)
Fundaşi
Alexandru Măţel (Astra), Srgian Luchin (Dinamo), Valerică Găman (Astra), Dorin Goian (Asteras Tripolis), Florin Gardoş (Steaua), Vlad Chiricheş (Tottenham), Răzvan Raţ (West Ham), Iasmin Latovlevici (Steaua)
Mijlocaşi
Gabi Torje (Espanyol), Bănel Nicoliţă (Nantes), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Alexandru Bourceanu (Steaua), Răzvan Cociş (Hoverla Ujgorod), Ovidiu Hoban (Petrolul), Alexandru Maxim (Stuttgart), Cristi Tănase (Steaua)
Atacanţi
Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Gigel Bucur (Kuban), Gicu Grozav (Terek Groznîi), Ciprian Marica (Getafe), Claudiu Keşeru (Bastia), Marius Niculae (Hoverla Ujgorod)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (92)
pancone83
pancone83  •  10 Noiembrie 2013, 17:04

Mare bou mai esti ricco! Ce jucatori romani mai stiu tu care sa aiba disponibilitatea la efort pe care o au Niculae si Nicolita? Greci sunt batrani experimentati si daca vrem sa-i batem in niciun caz nu se va intampla cu jucatori de 18-19 ani. Nicolita nu trebuie sa lipseasca din primul 11 la meciul de la Atena.

ricco
ricco  •  10 Noiembrie 2013, 07:31

Piturca e un NENOROCIT... Nicolita, Cocis, Nicullaie !!!... Isi bate joc de o tara intreaga... iar Mircea Sandu NU zice nimic... Ar trebui cel putin sa-i sugereze BARBUGIULUI ca in locul celor TREI FALITI, ar fi putut aduce la lot trei tineri de 18, 19 sau 20 de ani pentru a-i acomoda cu atmosfera de la lot si pentru a justifica cit de cit ideia de RECONSTRUCIE A NATIONALEI....

titidinmagura
titidinmagura  •  10 Noiembrie 2013, 04:33

Ei trebuie să ne califice la Mondial!!!??? Inept titlu!! EI SE VOR CALIFICA LA MONDIAL!!! Iar voi "scarta-scarta pe hartie(web)" sa ramaneti acasa, la strandul Tei.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează