FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, DUMINICĂ, 26 MARTIE, 21:45, TVR 1, GSP.RO

EXCLUSIV Absența lui Grigore aduce un nou căpitan la națională! Cine este favorit + 5 păreri ale unor foști internaționali

Articol de , - Publicat sambata, 25 martie 2017 09:30

Cu probabila absență a lui Grigore dintre titulari, selecționerul trebuie să decidă un nou căpitan de echipă. Chiricheș pare favorit în fața lui Tătărușanu și Săpunaru, susțin sursele GSP.RO. 

Foștii internaționali români nu sunt însă de aceeași părere cu Daum. Săpunaru și Tătărușanu sunt văzuți drept cei mai buni înlocuitori pentru Grigore. 

Pe cine ar alege foștii internaționali

Ovidiu Sabău - Ciprian Tătărușanu
"E titular la Fiorentina pentru al doilea sezon consecutiv, se implică mult, iar faptul că evoluează constant în Serie A demonstrează că are valoare. Sigur, poate fi un dezavantaj că nu poate fugi din poartă să mai discute cu arbitrii, dar ăsta nu mi se pare un handicap decisiv în alegerea căpitanului"

Marius Lăcătuș - Ciprian Tătărușanu
"Cred că a acumulat suficientă experiență internațională pentru a putea fi căpitanul României. Joacă meci de meci la Fiorentina, e titular clar și la echipa națională, așa că ar avea argumente importante pentru a prelua banderola"

Ioan Andone - Cristi Săpunaru
"Pentru postura de căpitan ai nevoie de un jucător care să fie antrenorul din teren, iar Cristi îndeplinește acest rol. Chiri nu prea e titular la Napoli, a mai îndeplinit această postură la lot"

Dorinel Munteanu - Cristi Săpunaru
"Nu doar că are charismă și e bătăios, dar e și un model fotbalistic de urmat pe gazon. Mi se pare varianta cea mai potrivită pentru a fi căpitan la un meci cu asemenea intensitate cum se anunță cel cu danezii"

Liță Dumitru - Cristi Săpunaru
"E omul care a organizat foarte bine echipa la Astra, evoluează pe mai multe posturi, a jucat constant atunci când a fost la cluburi peste hotare, spre deosebire de Chiricheș, care a stat mai mult pe bancă la Tottenham și la Napoli"

România: Tătărușanu - Săpunaru, Chiricheș, Toșca - Benzar, Marin , Pintilii, Latovlevici - Stanciu - Chipciu, Keșeru

  • România - Danemarca se joacă duminică, 26 martie, de la ora 21:45, și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
1716493408582631
Robert Szi  •  25 Martie 2017, 22:52
Postat de Nick Rusu pe 25 Martie 2017, 11:26

Fratilor chiriches nici nu are ce sa caute ca rezerva ati vazut ce tampenii face

corect.. nu stiu de ce e selectionat..

847153178690789
Ticu Troya  •  25 Martie 2017, 17:06

Mai baieti , ce naiba , discutam ca s-avem discutii ? De departe Sapunaru intruneste toate conditiile pentru o echipa ca a Romaniei ! Charisma , valoare , respect , palmares , titular eleganta in teren si daca e nevoie am vazut forta si capacitatea de a se impune !

blatistu49
blatistu49  •  25 Martie 2017, 13:34

ebun de mascota

Vezi toate comentariile (10)
Comentează