FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Accidentare de ultimă oră la "națională"! A părăsit de urgență cantonamentul de la Mogoșoaia

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2015 12:49

România pregătește intens meciul pe care îl va avea împotriva Irlandei de Nord, dar pentru selecționerul Anghel Iordănescu a venit o nouă veste proastă.

Vîrful Florin Andone a ieșit accidentat din antrenamentul naționalei încheiat în urmă cu cîteva momente și e suspect de întindere sau de ruptură a ligamentelor. Fotbalistul a plecat de la Mogoșoaia pentru investigații suplimentare.

Florin Andone se alătură altor șase fotbaliști care au șanse mici să joace pentru națională din cauza unor accidentări: Pantilimon, Marica, Sînmărtean, Raț, Keșeru și Gardoș.

Irlanda de Nord va primi vizita naționalei României sîmbătă, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Jucător  Accidentare Șanse de joc
Pantilimon leziune genunchi 0%
Marica leziune menisc 0%
Sînmărtean întindere 10%
Raț  leziune mușchi aductori 10%
Keșeru  entorsă gleznă 40%
Gardoș entorsă gleznă 50%

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Iunie 2015, 00:36

dar dinamozero nu are vedete la nationala ?? ce distrusi sunt astia de la dinamo

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Iunie 2015, 19:08
Postat de khal_37 pe 10 Iunie 2015, 14:43

Convocati-l pe pancu, marius nicolae, zicu, dan roman sau de ce nu vedeta de la mimamo fcdb-istul marius alexe

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  10 Iunie 2015, 18:48

nu aveam atacant iar sa joci cu fundasii laterali ca sapunaru si sepsi inseamna sa pierzi fara drept de apel. Aia nu sint buni de nimic. sapunaru pasa jucatorilor de la Pandurii iar pe Sepsi il driblezi pe toate partile fara greata iar in faza de atac este egal cu multimea vida. Acum daca nu avem nici atacanti sa speram ca prinde tatarusanu vreo zi buna si luam mai putine goluri

Vezi toate comentariile (14)
Comentează