FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Atac virulent al oficialilor FRF: "Burleanu să-și dea demisia!"

Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)
Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat luni, 27 iunie 2016 16:55

Florin Prunea, reprezentantul cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv al FRF, l-a făcut praf pe Răzvan Burleanu și îl sfătuiește pe acesta să-și dea demisia din fruntea fotbalului românesc.

"Burleanu a mințit membrii afiliați în momentul în care a fost ales. Unul dintre punctele din programul dânsului spunea că niciodată echipa dânsului nu va primi prime. Dacă cineva se mai îndoia de moralitatea președintelui FRF, eu cred că acum lucrurile sunt destul de clare. S-a dovedit că ne-a mințit inclusiv pe noi, pe membrii afiliați, pe cei care l-au votat.

L-aș sfătui să-și dea demisia repede. Am fost umiliți cu toții. Un popor întreg a fost umilit. Să-și dea demisia!", a declarat Florin Prunea pentru GSP.ro.

"Dacă voi primi vreun ban din prima pentru calificarea României la EURO îi voi dona unui centru de copii și juniori. Mi s-ar fi părut corect ca în cazul în care aș fi primit acei bani să-i trimit către copii. Eu n-am primit nimic până acum" Florin Prunea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1782414938659866
Mircea Dragodan  •  28 Iunie 2016, 07:55

Râul mare a fost făcut când Gica Popescu a fost lucrat. Iordănescu si toți ăștia din vechea generație care au trecut în tabăra maimutoiului de tip nou să-i ceară rapid si de urgenta scuze marelui fotbalist,Gica Popescu. Omul ăsta a plătit cu pușcăria si viața tatălui său. Pentru tot ce-a reprezentat Gica Popescu pentru fotbalul românesc să fie ales seful FRF,iar el să-și aleagă echipa si selecționerul. Sunt convins ca suporterii vor fi alături de el.

1258802267479225
Marian Ghergus  •  27 Iunie 2016, 21:13

Ca si presedinte nu poti sa spui ca esecul nationalei se datoreaza cluburilor in insolventa....pentru o asa prostie, burleanu merita un sut in fund !

485809194904413
Costel Tudor  •  27 Iunie 2016, 21:59

SECURISTUL Prunea încearcă sa se răzbune pt. ca nu i s-a aruncat si lui un OS in curtea FRF . Este omul lipsit total de caracter .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează