FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANCHETĂ DNA

EXCLUSIV Chivorchian, din nou la audieri! DNA vrea să recupereze peste 2 milioane de euro » UPDATE Chivorchian s-a autosuspendat de la FRF

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2015 13:31

DNA a decis astăzi să pună sechestru pe mai multe bunuri ale lui Gheorghe Chivorchian.

15:00

UPDATE:  Gheorghe Chivorchian a decis să se autosuspende din funcția de Secretar General al FRF, anunță site-ul Federației.

"Am considerat necesar și firesc să întrerup exercitarea atribuțiilor mele de Secretar General până la finalizarea procedurilor inițiate de instituțiile statului și care mă implică, până la clarificarea deplină a situației", a declarat Chivorchian.

Știrea inițială:

Surse GSP susţin că secretarul general al Federaţiei a fost convocat de DNA la audieri.

Astfel, i s-a contramandat tot programul pe care îl avea la FRF şi în cursul dimineţii a zburat spre Timişoara, în această după-amiază urmînd să vorbească din nou cu procurorii.

Procurorii au decis să pună sechestru pe opt imobile ale lui Chivorchian, pînă la concurența sumei de 9.950.000 lei, prejudiciul creat în acest dosar, potrivit Agerpress.

Secretarul general al FRF este acuzat  de complicitate la abuz în serviciu și de mai multe decontări duble făcute în perioada în care era președinte al clubului Poli Timișoara. Vezi detalii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
444001919101397
Florean Andrei  •  30 Iunie 2015, 19:38

Azi în Timişoara, mâine-n toată ţara ! Lozinca "revoluţionarilor" este la la ordinea zilei !

1701791776714401
Antoneta Borcan  •  30 Iunie 2015, 14:48

atit de prost era...sa faca decontari duble...asta se credea imparat...o asemenea prostie mai rar!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  30 Iunie 2015, 14:34

gata...il baga la pâcãrie pe nea gigi ... daca i-a pus sechestru, asta urmeaza ... pâcãrie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează