FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Corespondență din Italia » Iordănescu s-a decis în proporție de 99%! Care este lotul pentru EURO » O singură dilemă pentru selecționer

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 30 mai 2016 01:58

Anghel Iordănescu s-a decis în proporție de 99% care va fi lotul echipei naționale pentru EURO 2016, care va debuta pe 10 iunie cu meciul dintre Franța și România. 

Selecționerul va anunța oficial pe 31 mai lista cu cei 23 de jucători pe care îi va convoca la turneul final.

Sursele GSP.RO susțin că selecționerul va renunța 100% la Andrei Ivan, Ioan Hora, Adrian Ropotan și Alin Toșca. Ultimul se va alege între Alex Chipciu și Alex Maxim. 

Iordănescu n-a fost impresionat de primii 4 în acest cantonament. Selecționerul nici nu i-a folosit pe unii dintre ei, tocmai din acest motiv. Denis Alibec l-a mulțumit pe "Tata Puiu" și a prins lotul deși la plecarea în Italia era unul dintre cei asupra cărora erau cele mai multe semne de întrebare. 

Lotul României pentru EURO:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)

Fundași: Cristian Săpunaru (Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Steliano Filip (Dinamo), 

Mijlocași: Mihai Pintilii (FC Steaua București), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Andrei Prepeliță (Ludogorets), Adrian Popa (FC Steaua București), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Chipciu (FC Steaua București) / Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Nicolae Stanciu (FC Steaua București), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț), Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Cordoba), Denis Alibec (Astra)

EURO 2016 se va desfășura între 10 iunie și 11 iulie. România este în Grupa A, cu Franța, Elveția și Albania, și va juca în meciul de deschidere, pe 10 iunie, cu Franța.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (80)
939271716140965
Manu Ion  •  30 Mai 2016, 18:06

Chiriches,Grigore,RAT,Filip,Maxim,Ivan,Ropotan,nu au ce cauta la naționala .Urgent remaniat lotul ca altfel nu batem nici Albania !!!! Muresan , Voiculet,Razvan Marin , Larie, FL Tanase, Bejan sunt jucatori foarte buni si cred ca ar face fata cu brio la naționala !!!

sibelius
sibelius  •  30 Mai 2016, 17:08
Postat de cpt.ahab pe 30 Mai 2016, 16:51

Chipciu si Maxim sunt la fel de slabi. Eu as fi renuntat la amandoi in favoarea lui Razvan Marin.

Amandoi la fel de slabi si amandoi se simt mai putin rau pe dreapta.

bogdanseven
bogdanseven  •  30 Mai 2016, 16:56

Cum sa il trimiți pe Tosca acasă și să îl ții pe Filip? Tosca cred că în acest sezon are număr dublu de minute jucate fata de Filip, a jucat si in meciuri internaționale la club,poate juca si pe mai multe posturi și a mai si gafat aseară cu Ucraina de a frecat mingea aia de parcă era pele si am luat primul gol. Iordănescu asta chiar a făcut o selecție de om care tine ura si plătește polițe! Daca dorea să ia ceva de la dinamo...erau Anton,bicfalvi chiar Rotariu ca e de viitor! Latovlevici nu era bun acolo...joaca la același club cu Stânci...unu e bun altu nu...jucători selecționați mai mult după relațiile dintre ei sau impresari sau conducerile cluburilor si cei 11 antrenori. Când va veni un antrenor străin să îi selecționer pe merite??

Vezi toate comentariile (80)
Comentează