FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Cornel Dinu dă de pământ cu Adrian Mutu: "Nu am văzut ceva mai libidinos"

Articol de - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 18:41

Fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo și al echipei naționale, Cornel Dinu, a reacționat după interviul lui Adrian Mutu din Gazeta Sporturilor de astăzi.

Mister se declară scârbit de laudele pe care "Briliantul" i le aduce președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

"Nu cred că am mai lecturat vreodată după 1990 un text atât de libidinos la adresa vreunui conducător din fotbalul nostru ca cel al lui Mutu, consemnat de Justin Gafiuc în Gazetă.

Mutu a dovedit că este doar un practicant al împroșcării cu salivă bolnavă prin mușchiul din gură. Nu mă așteptam la așa ceva de la un fost fotbalist, valoros fără dubii. Doar dacă este invalid de caracter ca și ceilalți, doar «colaboraționiști» ai «președintelui lor», un politruc și impostor vremelnic.

Cu toții și-au găsit acum un loc călduț la casa fotbalului, murdărind-o. Prin ceea ce fac și ei, și Mutu, au trădat și pângărit fotbalul care i-a scos în lume. Pentru mine sunt trecuți la dispăruți, fără nici o boare de regret", a declarat Cornel Dinu pentru GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
768145689920470
Patraulea Trandafir  •  28 Decembrie 2017, 09:54

Nea Cornele , pe Mitică Dragomir nu l-ai cunoscut ? Mutu e bebe în maieu pe lângă ăla ...

redshow
redshow  •  28 Decembrie 2017, 09:52

Intr-adevar cineva si-a gasit un loc caldut...unde sta fumeaza trabuc si bate din gura . Atat ! Nimic altecva ..nimic folositor. Intr-adevar personajele din casa fotbalului sunt parsive, libidinoase si incompetente , dar nu au nimic de-a face cu situatia de la Dinamo. Sa arati cu degetul pe altii din ograda celui mai prost managerizat si sarac (probabil) club din Romania, club care nu este inca sigur de accesul in play -off si care nu a mai dat bani pentru un transfer de mai bine de 5 ani mi se pare mai penibil si mai josnic decat pupinfundismele lui Mutu. Acest fost Cornel Dinu este doar un fel de Duckadam care foloseste un limbaj mai elevat. Zero ca utilitate si pe minus la coloana vertebrala

1841944262513403
Sever Augustin Pop  •  28 Decembrie 2017, 08:47

Trebuie facuta disjunctia dintre jucatorulde fotbal Mutu si omul care se ocupa de fotbal in cadrul clubului sau al federatiei, Mutu,care dezamageste pe fanii acestui sport.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează