FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMINTIRI

EXCLUSIV Două amintiri superbe cu Didi Prodan: "Am fost cu el la Disneyland! Se bucura ca un copil"

Articol de - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 11:37

 Florin Răducioiu a vorbit cu mare emoție pentru GSP despre bunul său prieten, Didi Prodan. Își aduce aminte două întâmplari cu fostul internațional român, decedat în urmă cu o săptămână la doar 44 de ani. 

  • "M-a speriat teribil Didi în '94, când am fost în vizită la Disneyland. Se bucura ca un copil. Își cumpărase o mască fioroasă, și-a pus-o pe întuneric atunci când traversam cu trenulețul tunelul groazei, iar la final, la lumină, m-am trezit cu el în față. M-am blocat o fracțiune de secundă!"
  • "N-o să uit niciodată că primul meu gol la Mondialele din 1994, cel cu Columbia, a pornit dintr-un tackling făcut de Prodan la Asprilla. A câștigat duelul, i-a dat mingea lui Hagi, care m-a lansat pe mine, iar eu am marcat. Oof, Didi, Didi! De câte ori mă vedea sau discutam la telefon mă întreba mereu «Ce faci, fratello?». Dumnezeu să-l ierte!"

Citește întreg interviul cu Florin Răducioiu în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în Gazeta Digitală! 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  24 Noiembrie 2016, 19:34
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Noiembrie 2016, 19:27

D Prodan un fotbalist mult mai mare decat G Hagi...

De morţi numai de bine dar cu o asemnea aberaţie îi faci rău...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Noiembrie 2016, 19:27

D Prodan un fotbalist mult mai mare decat G Hagi...

larisa_i
larisa_i  •  24 Noiembrie 2016, 15:04

Da....E mult prea trist.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează