FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

EXCLUSIV FOTO Mărturia unui steward aflat în mijlocul bătăilor dintre suporterii polonezi și români: "Am fost în infern! Am răni pe tot corpul"

FOTO: Cristi Preda +2   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 13 noiembrie 2016 10:56

Unul dintre stewarzii prinși la mijloc în incidentele dintre suporterii polonezi și cei români de pe Arena Națională a caracterizat totul ca fiind ”un infern”.

Stewardul, care nu dorește să-și facă publică identitatea, povestește că are răni pe tot corpul după ce s-a luptat la propriu cu unul dintre polonezi, iar în galeria foto de mai sus puteți vedea câteva imagini cu leziunile omului de ordine.

"A fost dezastru. Suporterii dinamoviștilor au reacționat după ce polonezii au aruncat cu petarde și torțe spre ei. Polonezii de sus de la inelul 3 au spart cordonul de stewarzi. A fost o bătaie generală, vreo 20 de inși au fost implicați. Se vede pe filmare că au sărit la bătaie.

Eu eram atent pe zona mea, la inelul 2, la intermediar. Și la mine s-a încercat să se spargă cordonul, a reușit un polonez să treacă de noi, dar am alergat după el și l-am prins după ce am sărit pe el. Am rupt câteva scaune, dar dacă nu-l prindeam se ducea peste români și ieșea măcel. Apoi au venit alții din spate. M-am luptat un pic cu el și cu restul polonezilor și din păcate am ieșit cu răni pe tot corpul, pe picioare, pe mâini, pe spate, la inghinali", a declarat unul dintre stewarzi pentru GSP.ro.

"Polonezii erau morți de beți. Dar știi a cui a fost vina în toată treaba asta? A celor de la FRF pentru că nu aveau voie să împartă peluza aia cu nimeni" Spune stewardul rănit

România a fost bătută și pe teren de Polonia, scor 0-3, și șansele noastre la calificarea la Campionatul Mondial din 2018 din Rusia au scăzut considerabil.

48.531 de suporteri
români au fost pe Arena Națională la acest meci

steward 1

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
581534618615543
Robert Ivan  •  13 Noiembrie 2016, 22:45

Au fost peste 53.000 de spectatori (48.531 de suporteri romani). Erau maxim 2500-3000 de locuri goale.

kyil
kyil  •  13 Noiembrie 2016, 18:18

FRF praf!!!! halal organizare, meci de risc mediu tratat ca unul oarecare, demisia burlan, vodkin si restul papagalilor din conducere!

lpep
lpep  •  13 Noiembrie 2016, 14:52
Postat de s.m.u.r.d pe 13 Noiembrie 2016, 13:54

Buhahahaha... ***. Saracu om doreste sa ramana anonim dar in galeria foto i-au pus numele:))))

Este numele fotografului. ;-)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează